Лайм

Чарльз III вперше з'явився на публіці після новини про онкологію: який вигляд має король Британії

Стало відомо, де чоловік продовжить лікування найближчим часом

Після новини про онкологію британський король Чарльз III вперше з'явився на публіці. Його разом з дружиною Каміллою сфотографували у вівторок, 6 лютого, під час поїздки в авто, коли вони направлялися до свого будинку Кларен Хаус в центрі Лондона.

На опублікованих кадрах можна побачити, як монарх посміхається та махає перехожим. Те ж саме робить і його законна обраниця.

Читайте також: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

Фото: Getty Images

Відомо, що після цього королівська родина відправилася на вертольоті до свого маєтку у Сандрінгемі, що розташований в сільській місцевості на сході Англії. Повідомляється, що саме там старший син покійної Єлизавети II буде проходити лікування, пише Reuters.

Також раніше в мережі писали, що після оголошення про хворобу короля до Британії приїхав його молодший син принц Гаррі. Вони вже мали нагоду зустрітися. Тим часом джерела, близькі до королівської родини, кажуть, що герцог Сассекський не планує бачитися зі старшим братом принцом Вільямом під час свого перебування у Великій Британії. Гаррі приїхав до Лондону сам, а у Каліфорнії, США, залишилися його дружина Меган Маркл і двоє маленьких дітей - Арчі та Лілібет.

Королівські експерти висловлюють думку, що приїзд герцога може стати своєрідною "ознакою перемир'я" у королівській родині на тлі новини про проблеми зі здоров'ям у Чарльза III. Річард Фіцвільямс говорив, що молодший син монарха "може забути минуле та відкинути його убік" на тлі ситуації, що виникла. Прессекретар Чарльза Крістіна Кіріаку зауважила, що король обожнює свого молодшого сина.

"Він не прагнув жодного відчуження. Якщо з поганих новин вийдуть гарні і Гаррі, король, королева та його брат возз’єднаються – буде чудово", - казала Кіріаку.

Читайте на тему: Кейт Міддлтон повернулася додому після хірургічної операції: що з її здоров'ям.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, днями Букінгемський палац повідомив про онкологію у Чарльза III. У заяві йшлося про те, що він вже розпочав необхідне лікування, а також, що йому доведеться відмовитись від деяких своїх королівських обов'язків.

Пізніше ситуацію прокоментував прем'єр-міністр Великої Британії. Ріші Сунак заявив, що онкологію у чоловіка виявили на ранній стадії. Родина і народ Британії мають сподівання, що вдасться досягнути позитивних результатів у подоланні хвороби.

"Протягом цього періоду Його Величність буде продовжувати займатися державними справами та офіційними документами, як зазвичай. Король вдячний своїй медичній команді за швидку реакцію та втручання, яке стало можливим завдяки нещодавній операції на простаті. Він, як і раніше, цілком позитивно оцінює прогнози свого лікування і з нетерпінням чекає якнайшвидшого повернення до повноцінної громадської роботи", - говорилося в офіційній заяві Букінгемського палацу.

  • Також нещодавно стало відомо, що матері британських принцес Євгенії та Беатріс поставили ще один онкологічний діагноз.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші