Лайм

alyona alyona і Jerry Heil офіційно розпочали підготовку до "Євробачення-2024"

Дует підписав договір із "Суспільним"

4 лютого в Україні обрали переможців Нацвідбору на "Євробачення-2024". Ними стали alyona alyona і Jerry Heil з піснею Teresa & Maria. 8 лютого артистки підписали договір із "Суспільним" і таким чином офіційно стали представницями України на конкурсі у Мальме (Швеція).

Про це йдеться на сайті мовника. З цього моменту український дует розпочинає підготовку до 68-го міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться у травні.

Читайте також: alyona alyona відреагувала на закиди про "куплену" перемогу в Нацвідборі на "Євробачення".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

За результатами жеребкування півфіналів "Євробачення-2024" Україна виступить у першій частині першого півфіналу, 7 травня. Порядковий номер alyona alyona і Jerry Heil буде визначений пізніше. Другий півфінал конкурсу відбудеться 9 травня, а великий фінал, де стане відомий переможець, – 11 травня.

Варто зазначити, що букмекери високо оцінюють шанси України перемогти на "Євробаченні-2024". Після фіналу Нацвідбору alyona alyona і Jerry Heil лідирували з коефіцієнтом 16%. Станом на 8 лютого дует знову на першому місці в списку аналітиків, але вже з 19%.

Нагадаємо, 4 лютого на платформах "Суспільного" показали повтор фіналу Національного відбору на "Євробачення-2024" та оголошення результатів голосування. Трансляція концерту відбулася напередодні, але через збій у мобільному застосунку "Дія" не всі українці змогли проголосувати.

Загалом в опитуванні взяли участь 1 167 185 українців. За alyona alyona і Jerry Heil, які в сумі отримали 21 бал (10 від журі та 11 від глядачів), голоси віддали 723 297 користувачів.

Фото: instagram.com/alex_demydenko

Артистки представлять Україну з піснею Teresa & Maria, яка, окрім мільйонів прослуховувань на стрімінгових сервісах, зібрала чимало хейту. У пісні переможниць українського відбору є такі слова: "З нами мама Тереза і Діва Марія. Босі, ніби по лезу, йшли по землі" . Ці рядки викликали неоднозначну реакцію слухачів.

Артисток критикували за згадування у тексті черниці, "святий" образ якої викликає суперечки. Ще до фінального концерту користувачі просили прибрати з треку ім'я матері Терези. Аналогічні претензії були у MELOVIN'а – одного з головних конкурентів Олени та Яни у Нацвідборі.

Раніше Тимур Мірошниченко назвав "надхмарний" гонорар, який отримав за проведення Нацвідбору на "Євробачення".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тіна Кароль зізналася, як її підставили під час участі у Євробаченні-2006 - співачка мала виплачувати величезний кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Вагітна дружина Сергія Тігіпка Анна Зіневич повідомила, що вони з чоловіком чекають на доньку - у сім'ї політика підростає троє синів

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном