Лайм

Дуже болюча тема: донька Кузьми Скрябіна вперше розповіла, як померла її бабуся

Життя жінки обірвалося восени 2023 року

У вересні минулого року на 77 році життя не стало Ольги Кузьменко - мами легендарного співака Кузьми Скрябіна. Про втрату близької людини вперше розповіла донька покійного артиста Барбара.

Так, у інтерв'ю виданню OBOZREVATEL дівчина зізналася, що її бабуся раптово захворіла, стан її здоров'я погіршувався з кожним днем. За словами Барбари, хвороба настільки швидко розвивалася, що у Ольги Михайлівни незабаром виявили сепсис і ниркову недостатність. Після цього вона була прикутою до ліжка.

Читайте також: Юрій Ткач показав, як зараз виглядає батько Кузьми Скрябіна, який нещодавно став удівцем.

мама Кузьми Ольга КузьменкоФото: instagram

"Усе розвивалося так блискавично, що коли забрала "швидка", виявили вже і сепсис, і ниркову недостатність. Якийсь час була прикута до ліжка. Це дуже болюча для нас тема. Бабуся все своє життя була дуже активною людиною, а втратили ми її практично в один момент", - говорить дівчина.

донька Кузьми БарбараФото: instagram.com/kuzmenko_barbara

Як відомо, Ольга Кузьменко значну частину свого життя присвятила роботі вчителькою у музичній школі в Новояворівську. У 2012 році, коли Кузьма випустив зворушливу пісню "Мам", жінка сказала, що їй вдалося добре виховати сина, якщо він пише подібні композиції.

Маму знаменитості поховали 26 вересня 2023 року на кладовищі у Брюховичах, що розташоване у Львівській області. Вона спочиває поряд із улюбленим сином, життя якого, нагадаємо, обірвалося в автокатастрофі у лютому 2015 року.

Після смерті сина жінка написала три книги про свою дитину: "Моя дорога птаха. Мамина книжка", "Група "Скрябін" та друзі по сцені", "Колискова для Андрійка". У інтерв’ю, які давала вже після трагедії, Ольга Михайлівна не втомлювалася з теплом згадувати свого сина, а також ділитися різними історіями про нього.

Читайте на тему: "Дуже легко померти": мама Кузьми Скрябіна розповідала, як пережила смерть сина.

Ольга Кузьменко з синомФото: Facebook

У 2021 році мати Кузьми заявляла про "варварське" порушення авторських прав на пісні та кліпи Андрія Кузьменка. Тоді жінка звернулася до старого складу групи "Скрябін", який передав Пасічнику ліцензію на пісні. Детальніше про це – читайте тут.

Як відомо, вдова Андрія Кузьменка Світлана Бабійчук та єдина донька Марія-Барбара, яка у 2019 році вийшла заміж за однокурсника Віктора Тура, живуть у Києві. Батько ариста, 81-річний Віктор Кузьменко, мешкає на рідній Львівщині.

  • Нагадаємо, на початку січня вийшов новий трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за книгою Кузьми Скрябіна: про що стрічка і коли прем'єра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків