Лайм

Дуже зблизилися: ЗМІ офіційно підтвердили стосунки Тома Круза з дочкою російського депутата

Вперше про можливий роман між ними заговорили наприкінці минулого року

Том Круз зустрічається з Ельсіною Хайровою - донькою колишнього депутата Держдуми РФ Рината Хайрова та екс-дружиною російського олігарха Дмитра Цвєткова. Офіційні стосунки пари підтверджує видання Daily Mail.

"У колі Ельсіни добре знають, що вона з Томом тепер нерозлучна, - говорить інсайдер цьому виданню. - Вони дуже зблизилися за останні кілька тижнів, проте все ще залишаються обережними і роблять усе, аби їх не сфотографували разом. Вони хочуть зберегти свою конфіденційність".

Читайте також: У мережі знайшли нові докази роману розлученого Нікіти Добриніна з відомою моделлю.

Том КрузФото: Getty Images

"Том ночував у квартирі Ельсіни, яка є доволі гарним місцем, як ви можете собі уявити. Їм подобається проводити час разом, і, навіть попри свої статки вони роблять багато речей, як і звичайні пари", - також йдеться у джерелі.

Відомо, що нещодавно закохані відвідали гала-вечерю на підтримку благодійної організації у Лондоні. На заході також був присутнім принц Вільям, який виступив почесним гостем. Хоч на захід Круз і Хайрова приїхали окремо, це не завадило їм насолоджуватися спілкуванням одним з одним, а також проводити час разом за зачиненими дверима квартири росіянки, що розташована в Лондоні.

Також інсайдери стверджують, що пара прогулювалася Гайд-парком та кілька разів вечеряла в ексклюзивних лондонських закладах.

Вперше про можливі романтичні зв'язки між Крузом та Хайровою заговорили у грудні минулого року - після того, як вони разом були присутніми на одній з вечірок в лондонському районі Мейфер. "Вони були нерозлучними, явно пара. Здавалося, він був зачарований нею", - коментував тоді ситуацію один із очевидців.

Читайте на тему: Даша Квіткова відповіла, чому не поспішає розповідати про особисте життя.

Ельсіна ХайроваФото: instagram

Як відомо, 61-річний Том Круз тричі був у шлюбі: з 1987 по 1990 роки його дружиною була акторка Мімі Роджерс; з 1990 по 2001 - акторка та співачка Ніколь Кідман; з 2006 по 2012 – акторка Кеті Голмс.

Хайрова раніше була заміжня за російським олігархом Дмитром Цвєтковим, з яким розлучилася у 2022 році. У грудні 43-річний росіянин говорив про те, що важко пережив розлучення з колишньою обраницею, а також додавав що воно коштувало йому близько 150 млн доларів.

"Незалежно від того з ким вона буде, з Томом Крузом чи кимось іншим, ви повинні знати, що їй подобається все найкраще у житті. Вона має дорогий та розкішний смак, тому Том має тримати свої очі та гаманець широко відкритими, - казав Цвєтков. - Я радий за неї, і бажаю їй всього найкращого".

Батько Ельсіни – Ринат Хайров - член партії "Єдина Росія" та член комітета Держдуми з оборони. Раніше він спростовував чутки стосовно можливого роману його доньки з відомим американським актором: "Це нісенітниця повна... Бруд оплачуваний, який зливають".

Нагадаємо, під час шлюбу з Цвєтковим Хайрова володіла численними маєтками за кордоном, а також була власницею автомобілів, ювелірних виробів та інших коштовних предметів.

Читайте на нашому сайті: Я заміжня людина: Оля Полякова відповіла на чутки про роман з військовим Михайлом Діановим.

У середині грудня минулого року у мережі з'явилися докази стосовно того, що росіянка підтримує агресію Росії проти нашої країни. Підтвердженням цьому був ролик, у якому командир розвідувального батальйону спеціального призначення "Спарта" Артем Жога висловив їй слова подяки за безпілотники, прилади нічного бачення та бронезахист для армії гвалтівників, грабіжників та вбивць. Окрім того, у відео показали дві грамоти, яку видали росіянці та її батьку.

подяка Хайровій за спонсорування російських окупантівФото: скриншот

  • Сварилися і розходилися: нещодавно дружина ексміністра оборони Резнікова розповіла, що врятувало їхній шлюб.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil