Лайм

Надувні ляльки: Меган Фокс невдало пожартувала про зовнішність українок

Деякі юзери закликали зірку відредагувати пост

Американська акторка та модель Меган Фокс, яка у стосунках з репером Machine Gun Kelly, відзначилася невдалим жартом на адресу українок. Зокрема, говорячи про зовнішність наших жінок, вона чомусь вирішила згадати надувних ляльок.

Подібну заяву знаменитість зробила під публікацією свого нового фото, яке стало причиною активного обговорення у мережі. Коли Фокс оприлюднила в Instagram знімок, зроблений на вечірці після Super Bowl, користувачі мережі зазначили, що вона, схоже, трохи захопилася ін’єкційними процедурами краси.

Читайте також: "Щасливі жінки з грошима": гумористка Вікторія Таран видала скандальний "жарт" про вдів.

Фото: instagram.com/meganfox

Зірка відреагувала на такі твердження "цікавим", на її думку, жартом: "Божечки, люди, я зовсім так не виглядаю. Це було лише затінене фото на телефон, на якому я схожа на надувну українську ляльку. Коли в реальності я виглядаю як одна з тих супердорогих силіконових справжніх секс-ляльок, які можна купити лише в Японії", - написала Меган.

Жарт сподобався далеко не всім. Коли одна з підписниць зауважила, що з боку моделі є недоречним та грубим висловлювати щось подібне про українок, Фокс поспішила з виправданнями.

"Я не це мала на увазі. Українські жінки гарячі, тож у моїй уяві надувні ляльки теж гарячі. Дайте дівчині пожартувати", - відповіла вона.

Після цього у коментарях думки підписників розділилися. Хтось погодився з Фокс та прийняв її позицію, а хтось, навпаки, написав, що така гіперсексуалізація українок є неприпустимою у період, коли вони зазнають страшних катувань та зґвалтувань із боку російських загарбників. Деякі користувачі мережі звинуватили Меган Фокс у ксенофобії та закликали її відредагувати публікацію.

Читайте на тему: Образили багатьох людей: у Польщі відмінили всі концерти гурту "Пошлая Молли" через жарт про мову.

Фото: instagram.com/meganfox

Нагадаємо, 37-річна американська акторка та модель здобула популярність завдяки ролі Мікаели Бейнс у фільмах "Трансформери" та "Трансформери: Помста полеглих". Після розлучення з актором Браяном Остін Гріном, від якого має трьох дітей, підтвердила свої стосунки з репером Machine Gun Kelly. Артист, як відомо, вже зробив пропозицію своїй коханій – це сталося під час їхнього відпочинку в готелі Ritz-Carlton Dorado в Пуерто-Ріко в січні 2022 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо