Лайм

Лоліта знайшла цинічний спосіб відбілити репутацію на окупованій території України

В Росії скасовують концерти зрадниці

Після участі у скандальній "голій вечірці" зірки-рашисти і зрадники України намагаються повернути прихильність влади РФ та свої гонорари. Путіністи Діма Білан і Філіп Кіркоров навідалися на окуповані росіянами українські території, де влаштували "акти милосердя" та показали свою підтримку окупантам. Тепер відбілювати репутацію взялася Лоліта Мілявська.

Уродженка Закарпаття, яка підтримує терористичний путінський режим та напад Росії на Україну, знайшла цинічний спосіб "відмити" своє ім'я. Зрадниця заявила, що відбудує храм в одному з "нових" регіонів, маючи на увазі окуповану РФ українську землю.

Читайте також: Душу дияволу продаєш: Ірина Білик звернулася до Кіркорова, який співав її пісню в окупованій Горлівці.

Лоліта Мілявська Фото: instagram.com

У соцмережах Лоліта звернулася до "суспільників", на прохання яких її концерти масово скасовують по всій країні-терористці, оскільки ті вважають співачку "недостатньо розкаяною". Вона нагадала росіянам про всі свої "подвиги", які свідчать лише про її цинізм щодо рідної країни.

"Я протягом багатьох років їздила госпіталями, під час різних збройних зіткнень. Я бачила різні ступені каліцтва, я купувала апаратуру. Я робила все, щоб люди, які не можуть прийти на мій концерт через каліцтво, могли дивитися в палаті хоча б телевізор із різними розважальними програмами, щоб він давав їм можливість жити", - розповіла зрадниця України про свої поїздки до поранених окупантів, які здійснюють геноцид проти її народу.

І за ці "добрі вчинки", як каже Лоліта, їй вручили медаль.

Лоліта, Ксенія Собчак і Настя Івлєєва на "голій вечірці" Фото: instagram.com/star_novosty

Згадуючи Україну, зрадниця пожалілася, як її несправедливо не пустили до доньки в Київ після поїздки до окупованого Криму, називали "с*кою і повією" і бажали смерті. А потім начебто на її адресу сипалися образи з боку українців.

"З боку моєї батьківщини писали: "Щоб ти здохла, тв*рюка, щоб здохла вся твоя родина". Мені так хотілося щоразу сказати: "Побійтеся бога", - видала Мілявська.

Путіністка дивується, як можуть росіяни, яким вона "віддала 40 років своєї творчості" можуть радіти скасуванню її концертів і просити, щоби співачку більше не пускали на сцену. Далі вона продовжила вихвалятися "подвигами", аби повернути прихильність громадян країни-агресорки.

"За мій рахунок зроблена ні одна операція. Я ніколи не розголошувала. Вважала, що це так неінтелігентно. А зараз поводжуся неінтелігентно, тому що маю це зробити", - сказала вона.

"Я одна з перших, хто співав концерти в Донецьку та Луганську. Я співала, а дорослі мужики плакали. А після концерту вони мені розповідали про бойові дії та про той жах, який пережили вони та їхні родини", - цинічно додала Мілявська.

Читайте також: Втрачає величезні гроші: зрадниця Анна Асті в РФ поплатилася за участь у "голій вечірці".

Наприкінці свого жалюгідного звернення Лоліта заявила, що має намір відновити храм на окупованій росіянами території України.

"Я зараз братиму участь у відновленні храму на одній з нових територій. Давайте так: я буду відновлювати храм, а ви самі знаєте, чому радіти", - сказала Лоліта.

Раніше Оля Полякова потролила путініста Кіркорова, який виправдовується за "голу вечірку".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита