Лайм

Костянтин Войтенко після скандального розлучення зробив пропозицію новій коханій: фото

Закохані поділилися щасливими знімками

Актор Костянтин Войтенко, який у 2022 році зі скандалом розлучився з колишньою обраницею Валентиною Марініною, збирається одружитися вдруге. Так, зірка фільмів та серіалів зробив пропозицію своїй обраниці. Нагадаємо, нею є українська дизайнерка Наталія Камінська.

Радісну звістку жінка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, вона опублікувала спільні фото з коханим та залишила лаконічний підпис до кадрів: "Я сказала так!" - написала Наталія, а також похвалилася обручкою на безіменному пальці.

Читайте також: Євгенія Емеральд пройшла детектор брехні після звинувачень і погроз колишнього чоловіка.

Костя Войтенко та Наталія КамінськаФото: instagram.com/natalii.kaminska

Фото: instagram.com/natalii.kaminska

З власницею бренду одягу Наталією Камінською Войтенко розпочав стосунки після гучного розлучення з Марініною. Як відомо, дизайнерка має сина Степана від попередніх стосунків, а у Войтенка від шлюбу з Марініною є донька Емілія.

Фото: instagram.com/natalii.kaminska

Розлучення Валентини та Костянтина раніше активно обговорювали у соцмережах - після того, як у минулому році жінка звинуватила колишнього обранця в домашньому насильстві, назвавши його "нарцисом" та "насильником".

"Мій колишній чоловік - перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина і мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, яка час від часу радіє своїй доньці. Він - колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство", - писала тоді Валентина у Instagram.

У відповідь Костянтин спростував подібні звинувачення на свою адресу, заявивши, що таким чином екскохана намагається "негативно вплинути на його репутацію та кар'єру". Згодом актор повідомив, що буде вирішувати це питання у правовому полі та звертатися до суду. У вересні 2023 року знаменитість заявив про готовність відстоювати свою репутацію, при цьому наголосивши, що не хотів би виносити чвари з колишньою на загальний огляд:

"За кілька останніх днів я отримав сотні коментарів, дзвінків і питань. Мене звинувачують просто так, без будь-яких доказів, у жахливих злочинах, мені ставлять психічні діагнози, - написав Костянтин. - Я не збирався відповідати на брехню, яка лилася на мене останні три роки, але коли зараз публічно намагаються знищити і зруйнувати мою кар'єру, я змушений відповісти. Не має наміру підтримувати цю тему в публічному просторі заради своєї дитини. Такі серйозні звинувачення мають вирішуватись у правовому полі. Всі питання будемо розглядати лише в суді. Усі докази та всю інформацію щодо цієї теми вже передано адвокату".

Читайте на тему: Вже звернулася до суду: молода кохана 83-річного Аль Пачіно розійшлася з ним після народження дитини.

Войтенко з колишньою дружиною та донькою ЕмілієюФото: instagram.com/valya.marinina

Марініна раніше в мережі публікувала фрагменти переписки з Войтенком, який стверджував, що має компрометуючі ексдружину аудіо- та відеозаписи.

"У мене є 40-хвилинний аудіозапис розмови з твоєю мамою, після того, як ти пожила з нею в одній квартирі. Вона каже, що ти вбиваєш дитину. Що потрібно встановити камери спостереження у квартирі. Що потрібно забирати у тебе дитину. Що ти завжди була такою, - писав Войтенко Марініній. - У мене є відео, де ти кидаєшся на мене в машині за Емі. Де ти ображаєш мене і погрожуєш".

Сама жінка не заперечувала, що поводилася "неприпустимо" у відповідь на психологічне насильство з боку колишнього чоловіка.

  • Недороблений Вайнштейн: також колишня дружина Кості Войтенка звинувачувала його в домаганнях до колег.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення