Лайм

Після Нью-Йорку і Монако: дружина Арестовича заявила, що вони збираються повернутися в Україну

Жінка озвучила деякі подробиці

Після перебування у Нью-Йорку і Монако Олексій Арестович планує найближчим часом повернутися до України. Про це заявила його обраниця Анастасія Арестович.

Дружина ексрадника Офісу президента розповіла в інтерв’ю Анні Олицькій, що у США їхня родина мешкає вже 2 місяці, але хоче повертатися на батьківщину. Також жінка назвала причину їхнього перебування в Америці у період повномасштабної війни в Україні.

Чиайте на тему: Скандальна Інна Цимбалюк заінтригувала натяками на повернення в Україну: фото.

Анастасія АрестовичФото: instagram.com/anastasiia_arestovich

"У чоловіка тут є справи. Ми тут ненадовго, вже скоро повертаємося додому. Ми тут вже близько двох місяців, - говорить Анастасія. - Для мене будь-яка подорож - зовсім не про відпочинок. Я не люблю подорожувати ось таким чином. Я люблю, коли я сама собі спланувала подорож, захотіла і поїхала. А коли ти це робиш за необхідності, це зовсім не відпочинок. Для мене всі ці переїзди - великий стрес".

Також дружина Арестовича висловилася про плюси та мінуси життя у Нью-Йорку.

"Місто прийняло нас дуже привітно. Ми живемо в хорошому престижному районі, але якщо треба поїхати по справах, то машину мати дуже незручно, її просто нема де припаркувати. Я би тут жити не змогла. Для мене, любительки комфорту, - це дуже дискомфортно. Якщо з квартирою ти ще можеш щось зробити, то ти нічого не зробиш із цим трафіком, безліччю людей, з великою кількістю цієї марихуани. Коли йдеш по вулиці і відчуваєш цей запах, я його просто терпіти не можу. Він тут скрізь. Дивні люди, які погано пахнуть та дивно виглядають… Я до цього не дуже звикла. Але тут інше добре, бо тут можна знайти абсолютно все", - зазначила вона.

Читайте акож: Періодично їздила: Ірина Гатун з "Кварталу 95" пояснила свої фото з окупованого Криму.

Арестович з дружиною та синомФото: elle.ua

Як відомо, Анастасія та Олексій виховують сина Сашка, і жінка найбільше переживає, щоб війна якомога менше торкнулася її дитини. Також вона висловила занепокоєння стосовно можливих "переслідувань" її чоловіка, до виїзду якого з України є багато запитань.

"Я б не хотіла, щоб війна якось вплинула на життя сина. Щоб, не дай Боже, ніяких стресів не було у подальшому. Зараз нам вдається зберігати таку атмосферу. Я за те, щоб діти були максимально відсторонені від війни, наскільки це можливо, і мали дитинство, на яке вони заслуговують. Щодо Олексія, то завжди є якісь страхи про переслідування, про погрози. Це просто факт, з яким ти маєш жити", - сказала она.

Сам Арестович раніше зазначав, що виїхав за кордон "офіційно", а у США подався як "незалежний експерт з українського питання". "Моя діяльність мала певну дотичність до того, щоб Україні надали наступний транш допомоги", - казав він.

Читайте на нашому сайті: Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Пренткович.

Олексій АрестовичФото: instagram.com/alexey.arestovich

Тим часом ГУР спростувало повідомлення в медіа, що давали чоловікові листа для дозволу на виїзд за кордон. В ГУР закликали представників медіаспільноти ретельно перевіряти відомості, перш ніж їх поширювати.

Також повідомлялося, що колишнього позаштатного радника голови Офісу президента Олексія Арестовича помітили в Монако. Він прогулювався в районі Монте Карло в компанії незнайомого чоловіка. Коли помітив, що його знімають, то зробив жест у бік журналіста, показуючи знак "вікторії". Проте уже за кілька секунд він попередив, що "знімання без дозволу заборонено", і кореспонденту може загрожувати кримінальна відповідальність.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil