Лайм

Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Пренткович

Блогерка прокоментувала скандал

У мережі не вщухає скандал довкола відпочинку на Мальдівах Тані Пренткович та Андрія Гонковського, який приїхав туди "на пару днів" з Польщі, куди виїхав з України по дозволу волонтера. Дісталося й подрузі блогерки Аліні Френдій, яка була з нею у цій поїздці.

Користувачі стали припускати, що чоловік дизайнерки Петро Заставний також міг прилітати до дружини й дитини на острови. Ресторатор, продюсер TVORCHI та син ексмера Тернополя вже відповів на підозри українців, тепер чутки про незаконний виїзд за кордон Заставного прокоментувала його дружина. Блогерка сказала, що ця інформація не відповідає дійсності та запевнила, що була на Мальдівах лише із сином.

Читайте також: Блогерка Пренткович заступилася за чоловіка, якого критикують за "волонтерський" виїзд на Мальдіви.

Петро Заставний та Аліна Френдій Фото: instagram.com/alina_frendiy

"Зараз про мене та про мого чоловіка поширюється неправдива інформація на просторах інтернету. Мій чоловік не перетинав державний кордон, знаходився і знаходиться в Україні. Нам немає чого приховувати. На відпочинку я перебувала з сином, і можу відповідати виключно за себе та свої дії", - висловилася Аліна Френдій в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Нагадаємо, кілька днів тому у мережі з'явилося фото, на якому видно, що український підприємець Андрій Гонковський проводить час зі своєю цивільною дружиною Танею Пренткович на Мальдівах. Очевидці сфотографували пару разом у місцевому закладі, хоча блогерка-мільйонниця жалілася своїм підписнискам, як їй важко бути на відпочинку самій з двома дітьми.

У цей період Гонковський мав знаходитися у Польщі та проводити благодійні тренінги. Чоловік перетнув кордон України під виглядом волонтера та поїхав до Варшави, але потім якимось чином опинився на Мальдівських островах. Після розголосу цієї ситуації у соцмережах та ЗМІ, підприємцю довелося записувати виправдання.

Таня Пренткович та Андрій Гонковський Фото: instagram.com/gonkovskiy

"Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все дещо не так, як це описується. У нас була запланована подія "Магія ранку" для українських підприємців на 11 січня. Подібні заходи ми вже проводили, купували дрони тощо. Але коли я вже прибув до Варшави, організатори дещо змістили дату на 23 січня, щоб провести більше анонсів, і відповідно у мене були вільні дні. В цей час моя дружина летіла на відпочинок із нашими дітьми. І так. Я вирішив кілька днів провести з ними. Можливо, даремно. Можливо, помилково. Але вже як є", - пояснив бойфренд Тані Пренткович.

Пізніше Гонковський записав ще одне вибачення, але вже спільно з Пренткович. Пара блогерів написала, що "в житті є імпульсивні та необдумані рішення", а також, що вони "повністю розуміють свою помилку та усвідомлюють масштаб проблеми". Втім, їм це не допомогло.

Раніше скандал з відпочинком Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах прокоментували у Центрі протидії дезінформації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків