RU  UA

Дізнатися

Погрожували поліцією: на тлі блокування польського кордону Камалія поскаржилася на місцевих таксистів

У коментарях продовжується активне обговорення

Вранці 20 лютого стало відомо, що польські протестувальники вкотре розсипали українське зерно на колії, а вже в другій половині дня повністю заблокували три пункти пропуску на кордоні з Україною. На тлі цієї ситуації Камалія розповіла про інцидент, який трапився з нею у Варшаві.

Зокрема, співачка опублікувала в Instagram пост, у якому поділилася подробицями, а також в цілому висловилася про стосунки між українцями і поляками. На думку артистки, проблема заключається не лише у блокуванні кордонів, але й в інших сферах.

Читайте на тему: Блокада кордону України: польський міністр підтримав фермерів і висунув вимоги до Єврокомісії.

співачка КамаліяФото: instagram.com/kamaliyaofficial

"На початку війни я завзято брала участь у допомозі нашим біженцям у Польщі. Теплота та підтримка, надані польським народом українським сусідам у облозі, були вражаючими. Однак війна розтяглася на роки, і відбулося помітне зрушення стосунків. Колись щира підтримка почала слабшати, ознаки втоми очевидні", - пише Камалія.

Далі у дописі виконавиця поскаржилася на роботу таксі на Варшавському вокзалі, куди прибувають потяги з Києва. Так, коли вона замовила машину з вокзалу до аеропорту, то водій попросив зависоку ціну: сума істотно відрізнялася від звичайної.

"Поїздка довжиною близько 14 кілометрів зазвичай триває 25 хвилин. Після прибуття в аеропорт таксист зажадав 840 злотих, що відповідає 200 євро, - розповідає відома українка. - Це різко контрастує з 40-50 злотими, звичайною вартістю проїзду. Після нетривалої суперечки та наших погроз залучити поліцію, ми заплатили таксистові 100 злотих, що вдвічі перевищує звичайну вартість проїзду: так запевнив нас польський друг".

Читайте також: В Польщі розпочався загальнонаціональний страйк: до фермерів приєдналися мисливці, фото.

Наостанок Камалія порадила користувачам заздалегідь обговорювати з водієм ціну поїздки, щоб потім не опинитися в неприємній ситуації. За її словами, не всі польські таксисти мають лічильники, і дехто використовує свої хитрощі, аби завищити суму та обійти законодавство.

Тим часом у коментарях під постом думки людей розділилися. Одні закликають не розхитувати тему ворожнечі, адже таких водії можна зустріти всюди, і захиститися від них можна, якщо користуватися мобільними додатками популярних служб таксі. Інші, навпаки, згодні з думкою, що після двох років повномасштабної війни ставлення до українців у Польщі змінюється. Ось деякі коментарі юзерів стосовно цієї теми:

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео