RU  UA

Дізнатися

У ЗМІ говорять, що чоловік Юлії Саніної виїхав з України і ховається за кордоном: що відомо

Музикант нібито перетнув кордон ще минулого року

Юлія Саніна, яка була однією з ведучих цьогорічного Нацвідбору на "Євробачення-2024", незабаром вирушить у всеукраїнський тур. Концерти в містах України проходитимуть без інших учасників The Hardkiss, в тому числі її чоловіка Вала Бебко.

Фронтвумен колективу каже, що концертна програма - це більше її історія, аніж хлопців, проте ведучі Люкс ФМ впевнені, що такий формат туру пов'язаний із тим, що чоловіча частина The Hardkiss під час війни ховається за кордоном.

Читайте також: Де зараз Потап: артист з'явився в Латинській Америці і поскаржився на ненависть та негатив.

Гурт The Hardkiss Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Я приїду зі спеціальною програмою. Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, саксофон, пісні The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців. Це Special Kiss - ніжна програма для камерних маленьких залів - там, де ми зможемо бути впевнені в безпеці людей. Це єдиний формат, на який я зважилася. Але я зважилася", - розповідала Юлія Саніна в ефірі "Сніданку з 1+1".

Юлія Саніна Фото: instagram.com/the_hardkiss

За словами Артура Адамова, Вал Бебко, який є креативним продюсером та гітаристом The Hardkiss, виїхав з України ще у травні 2023 року перед "Євробаченням", де його дружина була ведучою. Після конкурсу у Ліверпулі Саніна повернулася до Києва, а її чоловік нібито залишився за кордоном.

"Вона [Юлія Саніна] приїхала, походила по телебаченням, презентувала свою нову пісню, а його [Вала Бебко] немає. Вона оголошує, що гурт The Hardkiss їде в тур. Усі такі: "Ну а Вал де?". А Вала немає. Вона каже: "Ми робимо акустику". І таким чином вони вирішили якось не задіювати чоловіків з гурту, які саме зараз, напевно, перебувають за кордоном", - вважає ведучий Люкс ФМ.

Вал Бебко і Юлія Саніна Фото: instagram.com/the_hardkiss

Доказом того, що Валерій Бебко знаходиться не в Україні, Адамов вважає недавній кліп The Hardkiss на пісню "Тільки там", який був знятий за кордоном. За його словами, в кадр потрапили всі "чоловіки-втікачі", у тому числі чоловік Юлії Саніної.

Ведуча Міла Єрємєєва у свою чергу заступилася за чоловіка Саніної.

"Звідки ви знаєте, де Вал? Хто його може побачити в Україні? Які є докази, що він за кордоном? - обурилася вона. - За всю роботу The Hardkiss Вал ніколи не виходив на перший план. Завжди фронтвумен гурту - Юлія Саніна. Зараз вони дають свої концерти тільки за кордоном. Чому ви домахалися, де Вал?"

Нещодавно в мережі заговорили, що Юлія Саніна і Вал Бебко знаходяться на межі розлучення. Ось що на ці чутки відповів представник гурту The Hardkiss.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие