RU  UA

Дізнатися

Леся Нікітюк зробила зізнання щодо особистого життя: зірка перебуває у стосунках

Телеведуча відповіла на запитання, яке цікавить багатьох

Після хворобливого розставання із "сусідом" у 2019 році Леся Нікітюк уникає запитань про особисте життя, а якщо й відповідає, то завжди жартує. Цього разу, коли підписники знову засипали телеведучу розпитуваннями, знаменитість зробила зізнання.

Ведуча Нового каналу влаштувала в Instagram-історіях день відповідей на запитання. "Сьогодні ваше бажання здійсниться! Можете запитати мене про все, що захочете, тільки, будь ласка, адекватні питання", - звернулася зірка до шанувальників.

Читайте також: Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Одне з перших запитань стосувалося особистого життя Лесі. "Маєте стосунки наразі?", - поцікавилася підписниця. У відповідь Нікітюк опублікувала фото з каблучками, схожими на заручні, й написала: "Конкретно зараз я у вільних відносинах".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

У Вікіпедії вільні стосунки описуються як вид взаємовідносин, учасники яких хочуть бути разом, але при цьому погоджуються на немоногамні відносини. Тобто пара, яка перебуває у відкритих стосунках, допускає романтичний, сексуальний або інший зв'язок із третіми особами. Партнери самі вирішують, які дії допустимі: флірт, побачення, поцілунки, секс тощо.

Нагадаємо, у 2019 році Леся Нікітюк повідомила, що розійшлася з коханим, якого загадково називала "сусідом". Ведуча ретельно приховувала коханого від суспільства й навіть після розриву не назвала його імені.

Знаменитість розповідала, що вони познайомилися на сходовому майданчику лише через два роки після переїзду Нікітюк у власну квартиру. Пара зустрічалася 2,5 роки і навіть жила разом, але почуття зберегти не вдалося.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Я вільна. Вже переплакала і відпустила, - розповідала Леся в інтерв'ю Маші Єфросиніній. - Ми дуже кохали один одного і, як і раніше, живемо стінка до стінки. Мені спокійно, коли я чую, як він приходить додому у свою квартиру, його собака починає скиглити, тому що вона знає, що він уже вдома. Ми постійно випадково зустрічаємося, при чому я відчуваю цю зустріч. Ми вітаємося, спілкуємося, але не більше ніж".

У 2023 році Леся Нікітюк разом зі своїм улюбленцем Рафіком переїхала до нової квартири в Києві.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Раніше Вікторія Булітко, яка довго приховувала своє особисте життя, оголосила про заручини. Дізнайтесь, що відомо про обранця акторки "Дизель шоу".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрий Рыбчинский объяснил, почему смерть Скрябина – убийство. Он вспомнил, как посвятил поэтические строки Андрею Кузьменко

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами