Лайм

Співачку Лущинську зацькували за пісню "Танцюю гопака": дівчина хотіла вчинити самогубство

Артистка написала про пережите у пості

Українська виконавиця Юлія Лущинська, найбільше відома користувачам виконанням пісні "Танцюю гопака", зробила несподіване зізнання. Дівчина поділилася, що на тлі цькувань після виходу своєї пісні, яку назвали "шароварщиною", задумувалася про самогубство.

Відверто про непростий період свого життя артистка розповіла у пості в Instagram. Там зазначається, що після того як люди почули композицію "Танцюю гопака", чимало з них не стали зволікати з критикою, і вона продовжувалась і тоді, коли вони зустрічали Юлію на вулицях чи в інших громадських місцях.

Читайте також: Роблять вигляд, що це не так: продюсер Завадюк розкритикував зірок, які приховують свою орієнтацію.

Юлія ЛущинськаФото: instagram.com/julia_lushchinska

"Мені погрожували, мене хотіли вбити. Мене обзивали та булили щодня і щохвилини. Мене переслідували. Коли впізнавали, то починали насміхатись і викрикувати образливі слова, навіть у ТЦ. А я відчувала себе зовсім не захищеною. я не могла вийти з дому сама. Та і мені не хотілось, мені хотілось заховатись від всіх", - зазначає Лущинська.

Одного дня емоційний стан співачки був настільки поганим та розбитим, що в голову почали приходити найгірші думки. Тоді вона почувалася незахищеною та не розуміла, що їй робити далі зі своїм життям.

"Я була настільки розгублена і забита, що в один день я закрилась у темній кімнаті, ніч, я знову декілька годин ридала від болю вже у котрий раз. А потім підійшла до вікна 15 поверху, - зізнається дівчина. - І почала думати: "Навіщо я живу?", "А що я вже встигла зробити?", "А як відреагує мама, коли мене не стане?", "А чи буде сумувати сестра?", я відкрила вікно…".

Проте щось зупинило Юлію від страшного кроку, а вже через декілька днів вона дізналася, що вагітна. З того моменту думки про самогубство залишили її і не поверталися. Вона пояснює, що не має права позбавити життя іншої маленької людини, яка невдовзі народиться:

"Через декілька днів я дізналась, що вагітна. Більше не було у мене таких думок. Бо я не в праві лишати життя іншої маленької, ні в чому не винної дитини. Мене врятувала моя дитина, бо ще декілька таких ночей і я б не змогла втримати своє бажання не жити".

Читайте на тему: Упирі і стерв'ятники: Єфросиніна засудила поведінку ютуберів Іванова і Петрова, які ображали жінок.

Фото: instagram.com/julia_lushchinska

Наразі ж, як каже Лущинська, з нею відбулася глибока трансформація і вона навіть змогла пробачити тих, хто її ображав: "За цей час я пройшла великий шлях трансформації, а головне… Я не перестала вірити у людей і любити їх. Я пробачила кожного і не перестала йти до своїх мрій".

Нагадаємо, пісня "Танцюю гопака" активно обговорювалася у мережі після прем'єри. Так, багатьом юзерам вона не сподобалася через "надто спрощений" текст та присутність "шароварщини". Також у ролику до пісні Лущинська постала з вінком на голові, була одягнена у пальто з вишивкою. Вона продемонструвала рухи, які нагадали багатьом танець під російську "Калинку-малинку".

У коментарях люди поспішили написати, що подібна творчість лише спотворює стереотипи стосовно українців. Сама ж Юля заявляла, що використала подібні посили та образи, оскільки вони легко запам'ятовуються. Виконавиця не бачила нічого поганого у тому, що робила, і спершу щиро вірила, що слухачі ще змінять свою думку.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LUSHCHINSKA Юлія Лущинська (@julia_lushchinska)

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня