Лайм

Роблять вигляд, що це не так: продюсер Завадюк розкритикував зірок, які приховують свою орієнтацію

Продюсер пояснив, чому важливо не мовчати

Володимир Завадюк – один із українських знаменитостей, хто зізнався у своїй сексуальній орієнтації. Продюсер шоу "Голос країни" здійснив камінг-аут як гей у період повномасштабного вторгнення. Він казав, що під час війни українці стали толерантнішими до ЛГБТ, при цьому багато його колег не поспішають наслідувати його приклад.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Завадюк розкритикував зірок, які приховують свою орієнтацію. За словами Володимира, для нього було важливо зробити публічне зізнання, щоби всі люди, у тому числі й зірки, на його прикладі зрозуміли, що варто робити цей крок. Адже тоді "ти стаєш вільним".

Читайте також: Продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту.

Фото: instagram.com/zavaduk

"Я знаю велику кількість моїх колег, які геї, лесбіянки, але роблять вигляд, що це не так. Соррі, але для мене це трохи крінж, - висловився продюсер. - Або хтось там обирає сім'ї, хтось одружується, хтось грає в якесь кохання, у когось є стосунки... Навіщо це все, якщо це все неправда?! Ти обманюєш в першу чергу себе, ти втрачаєш час. Ми всі колись помремо і класно, коли ми будемо помирати і будемо думати, що свій час ми провели в різних, можливо, стосунках, але були собою. Не зраджували собі, не йшли на змову зі своєю совістю".

Завадюк додав, що молодим людям може бути складніше наважитися на сміливе зізнання, і до цього треба дійти. "Я не кажу, що це треба зробити завтра, ти маєш відчути, що ти готовий і це станеться", - наголосив він.

Читайте також: Переможець "Євробачення-2019" Дункан Лоуренс та його обранець одружилися: фото із весілля пари.

До того ж, за словами продюсера, у маленьких містах може бути небезпечно говорити про свою орієнтацію, адже там люди менш прогресивні. Хоча Володимир каже, що страшно буває й у Києві. Але зазначає, що якщо людина публічна, то їй, безумовно, легше зробити камінг-аут.

"Я хочу, щоб більше відомих людей про це говорили для того, щоб людям, які не є відомими, це було робити легше. В цьому я вбачаю певну місію, соціальну відповідальність і тому я про це говорю", - сказав продюсер популярних українських телешоу.

Фото: instagram.com/zavaduk

Володимир Завадюк додав, що після публічного камінг-ауту ніхто не відмовляв йому у співпраці, і для нього це є показником великих змін у нашій країні.

Нагадаємо, за період повномасштабної війни кількість камінг-аутів в Україні зросла. Окрім Володимира Завадюка у сексуальній орієнтації зізналися учасник "Холостячки" Андрій Хветкевич, блогер Олег Машуковський та актор Олександр Піскунов.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля