Лайм

Після розлучення Віра Брежнєва публічно згадала Костянтина Меладзе: що сказала співачка

З композитором та продюсером українка була у шлюбі 7 років

Віра Брежнєва, яка у жовтні минулого року підтвердила розлучення з Костянтином Меладзе, згадала свого колишнього прямо зі сцени. Це сталося під час перебування співачки у Баку, Азербайджан, де вона 21 лютого виступила з концертом.

Артистка, яка не стала називати причину розриву з композитором, подякувала йому за раніше написані російськомовні пісні для неї та для гурту "ВІА Гра". Зокрема, вона зазначила, що ця музика про "любов та світло", і що це також можливість згадати щасливі моменти. Виконавиця говорила російською мовою, слухачі відреагували на її слова гучним оплесками. Відповідний ролик вже з'явився у мережі.

Читайте також: Не через війну: Валерій Меладзе висловився про причину розлучення брата з Вірою Брежнєвою.

Костянтин Меладзе і Віра БрежнєваФото: instagram.com/meladzemusic

"Хочу, звісно ж, сказати величезне дякую авторові більшості цих пісень, який протягом багатьох років створював ці хіти. Це Костянтин Меладзе, без якого цих пісень просто б не було, - сказала вона. - Без них не було б цих емоцій, цих спогадів. Іноді ця музика - вона нас з'єднує. Це наче місток з нашим минулим, який дарує нам любов. Потім ми будемо, завдяки цій музиці, згадувати сьогоднішній вечір".

Нагадаємо, чутки про розлучення Брежнєвої та Меладзе з'явилися ще за кілька місяців до того, як зірка це підтвердила. Вона не стала уточнювати деталі, лише написала у своєму пості слово "розлучення". Пізніше співачка все ж прокоментувала розрив із відомим грузином та заявила, що вони "були щасливі разом".

"Дуже страшно йти у невідоме, дуже страшно відпускати своє минуле. Ми були так щасливі, а зараз це відчувається, наче зовсім інше життя, і час почати все спочатку. Кожного ранку ми починаємо все заново і обираємо свій шлях. Ким ми станемо завтра - тільки нам обирати", - говорила Віра.

Читайте на тему: Колишній чоловік Віри Брежнєвої Кіперман опинився у розшуку: в чому його підозрюють.

За Меладзе українка вийшла заміж у 2015 році. Разом вони були 7 років. Дітей у експари не було, однак вони виховують нащадків від попередніх стосунків. Артистка має доньок Софію та Сару, а її колишній обранець виховує трьох дітей від шлюбу з Яною Меладзе – Алісу, Лію та Валерію.

Після початку повномасштабного вторгнення Брежнєва припинила кар'єру в РФ та продемонструвала проукраїнську позицію. У той час її колишній коханий нічого не сказав про російську агресію в Україні. Натомість він обрав мовчазну підтримку кремлівського режиму та продовжив співпрацю з громадянами РФ.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків