Лайм

Який вигляд зараз має Олег Винник: в мережі опублікували нову фотографію співака

Зірка показався в компанії українських волонтерів

Співак Олег Винник після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну перебрався жити до Німеччини. Останні півтора року артист вкрай рідко з'являється публічному просторі, тому з його іменем пов'язано чимало чуток та навіть скандальних припущень.

Цього разу у мережі показали, який наразі вигляд має 50-річний виконавець. Відповідний кадр у Instagram оприлюднила його офіційна представниця Валерія Барон. Знімок був зроблений у Німеччині під час зустрічі знаменитості з волонтерами благодійного фонду "Буцькі ангели". Барон повідомила, що Винник відгукнувся на прохання волонтерів у допомозі пошуку автомобіля для українських військовослужбовців.

Читайте також: Він трохи не в собі: продюсер Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника.

Який вигляд зараз має Олег ВинникФото: instagram.com/valery_baron

"До Олега Винника прийшли волонтери з Благодійного Фонду "Буцькі Ангели". Він допоміг їм із пошуком і підготовкою автомобіля для бійця на передову. А також передав благодійну допомогу (ліжка, матраци, одяг і взуття), які зібрали в Німеччині разом з Anja Rätzke і Thomas Uhlig", - йдеться в підписі до свіжого фото.

Відомо, що артист має рідкісну хворобу, яку, нагадаємо, не поспішає розкривати. Раніше він лише висловлювався про симптоми свого захворювання та говорив, що у Німеччині його має близько 2% людей. Тоді Олег додав, що сьогодні "ця хвороба не є такою страшною та летальною", однак якщо людина вчасно не звернеться до фахівців, то може "опинитися в інвалідному візку".

"Буду відвертим. Слава Богу, що мене підняли і поставили на ноги. Це не одна і навіть не дві речі, які мене накрили. Я в інтерв'ю говорив, що не звертаю уваги на своє здоров’я. А потім одного дня в тобі раз, і вимикається все. На цю хворобу в Німеччині хворіють 2 відсотки. Сьогодні це вже не така страшна хвороба і не летальна. Але якщо не звертатися до лікаря, то за рік ти залишаєшся у візку", - коментував Винник стан свого здоров'я.

Читайте на тему: Нікого не копіюю: "клон" Олега Винника прокоментував свою схожість зі співаком.

Олег Винник і Валерія БаронФото: instagram.com/valery_baron

Також чоловік згадував, що запідозрив появу загадкового захворювання під час одного з концертних турів. Після обстеження та консультації з лікарями ситуацію із недугом вдалося змінити на краще.

"Сьогодні не потрібно про це турбуватися, є медикаменти і ліки. Вона почалася в турі, і я про це не розповідав. Симптоми, які ти не можеш зрозуміти і не можеш нічого з цим зробити, - казав Винник. - "Дякувати Богу, що у мене є людина, яка не дає мені померти. Та, яка найближча до мене. З якою я часто сплю. Вона, не він. Ви її знаєте".

  • Тим часом відомий британський музикант Оззі Осборн нещодавно заявив, скільки років йому залишилося жити "в найкращому випадку".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників