Лайм

Стала відома причина смерті блогера Юрія Ворожка, яка шокувала його близьких

Далі справою займатимуться адвокати та правоохоронні органи

26 лютого обірвалося життя відомого українського блогера Юрія Ворожка. Він загинув у басейні внаслідок механічної асфіксії - легені чоловіка заповнилися водою. Причину смерті назвала подруга та колега інфлюенсера Катерина Стерпул.

"По простому – захлеснувся. Це значить, що смерть Юрія Ворожка на пряму пов'язана із не наданням йому допомоги працівниками Fun Club", - йдеться у публікації дівчини в Instagram. У пості вона наголосила на недбалості працівників спортивного комплексу, а також додала, що разом з дружиною Юрія Іриною вже звернулася до юристів. Похорон відбудеться у середу, 28 лютого.

Читайте також: Зірка фільму "Капітан Марвел" помер у віці 49 років від ускладнень рідкісної хвороби.

Фото: instagram.com/sterpulka

Блогерка також повідомила, що після побачених відеозаписів стало відомо, що Юрій знаходився під водою близько 10 хвилин. За цей час ніхто із працівників комплексу йому не допоміг.

"І протягом 10 хвилин до нього ніхто не прийшов, щоб допомогти. Взагалі ніхто. Fan Club написав, що вони не працюють "з технічних причин", для мене це просто шок. Тому що вважати, що смерть людини – це "технічна причина", таке собі. Ці факти не будуть замовчуватися, я вам обіцяю, що ми доведемо справу до кінця і будемо розбиратися. Уже взяли дуже хороших адвокатів", - прокоментувала трагедію Катерина.

Обраниця блогера і його подруга згодом розповіли, що вже сходили на зустріч з адвокатами, де разом зі спеціалістами склали заяву. Найближчим часом її направлять до правоохоронних органів для подальшого розслідування справи.

Читайте на тему: Лікувався у стаціонарі: вдова Віталія Білоножка розповіла про його хворобу і смерть.

Юрій ВорожкоФото: instagram.com/yura_vorozhko

Нагадаємо, життя 32-річного блогера обірвалося в одному зі спортивних комплексів, що розташований у місті Кропивницький. Смерть інфлюенсера підтвердив керівник закладу Гарік Хачатрян, а також заявив, що висловиться про ситуацію лише після отримання висновків судово-медичної експертизи.

"Під час огляду тіла видимих ознак насильницької смерті не виявили. Причину смерті встановлять в результаті проведення судово-медичної експертизи", - коментувала трагедію речниця поліції в області Віталіна Бевзенко.

У Юрія Ворожка залишилися вагітна дружина та двоє дітей. Кілька днів тому родина оголосила, що невдовзі у них народиться ще одна донечка.

Ворожко з дружиною та дітьмиФото: instagram.com/yura_vorozhko

Ворожко здобув популярність як автор YouTube-каналу Vorozhko UA, де на нього було підписано більше 1 мільйона людей. У TikTok він набрав аудиторію в 500 тис підписників, а в загальній кількості його ролики подивилися майже 20 млн разів. В рамках власного проекту "Роби добро" він влаштовував соціальні експерименти, головною ціллю яких була допомога нужденним.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни