Лайм

Санта Дімопулос вирішила зробити операцію, щоб відновити фігуру після пологів

Мама двох дітей незадоволена своїм тілом і хоче запобігти можливим ризикам

Санта Дімпулос, яка під час повномасштабної війни живе в Європі й дружить з росіянкою, прилетіла до Об'єднаних Арабських Еміратів, щоби зробити операцію. Колишня українська співачка і чемпіонка світу з бодібілдингу вирішила хірургічним шляхом відновити фігуру після пологів.

Як розповіла 36-річна знаменитість у себе в Instagram, після народження другої дитини у неї виник діастаз - розходження в сторони прямих м'язів живота. Ця патологія не є захворюванням, але через ефект в'ялого живота може стати естетичною проблемою. Іноді діастаз може супроводжуватися ускладненнями, такими як грижі, опущення внутрішніх органів і атрофія м'язів.

Читайте також: Не був в Україні два роки: Джеджула показав 15-річного сина Даніеля від Санти Дімопулос.

Фото: instagram.com/santadimopulos

"Операція з видалення діастазу дозволяє не лише відновити зовнішній вигляд живота і зберегти його естетичну привабливість, а й попередити можливі ускладнення - грижі, опущення внутрішніх органів, атрофію м'язів", - пояснила екссолістка гуру "ВІА Гра" в "сторіз".

Фото: instagram.com/santadimopulos

Дімопулос додала, що дуже відповідально поставилася до вибору лікаря. За словами мами двох дітей, хірурга, який зробить їй операцію з ушивання діастазу, вона шукала протягом двох років.

В день операції Санта вийшла до підписників в "сторіз", показала свою післяопераційну палату і сказала, що "трохи хвилюється".

Фото: instagram.com/santadimopulos

У Санти Дімпопулос було двоє пологів. Сина Даніеля від Андрія Джеджули співачка народила у 2008 році, а доньку Софію - у 2019-му. Батьком дівчинки є бізнесмен Ігор Кучеренко, за якого вона вийшла заміж у 2015 році. Друга дитина народилася вагою понад 4 кг і на 42-му тижні вагітності, і це, за словами знаменитості, могло призвести до діастазу м'язів живота.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Раніше естетичну проблему після пологів прибрала MamaRika. Дізнайтесь, яку операцію зробила співачка разом із мамопластикою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям