RU  UA

Дізнатися

Після атаки на Одесу Галкін висловив співчуття українцям і пригрозив росіянам Божим судом

Знаменитість опублікував фото матері та дитини, які загинули внаслідок російського злочину

В ніч проти 2 березня російські загарбники обстріляли Одесу. "Шахед" влучив у багатоповерховий будинок, забравши життя 12 людей. На черговий акт російського терору відреагував гуморист та ведучий Максим Галкін.

На своїй сторінці в Instagram чоловік оприлюднив відповідний пост. Зокрема він пригадав дитинство, яке провів в цьому українському місті, а також висловив слова підтримки людям, які вимушені переживати страшну утрату.

Читайте на тему: Трагедія в Одесі: з нічними клубами, які порушили траур, розберуться.

мама з дитиною, які загинули в Одесі внаслідок обстрілуФото: instagram.com/maxgalkinru

"Одеса – це моє дитинство. В Одесі у школі я вивчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство. Та мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою", - написав чоловік Алли Пугачової.

Також знаменитість зауважив, що відчуває біль від безсилля у цій ситуації, проте зауважив, що рано чи пізно кожен причетний до подібного відповість за свої вчинки на Божому суді: "Мої глибокі співчуття сім'ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд Божий ще ніхто не скасовував".

У коментарях українці, у тому числі актори Тарас Цимбалюк та Любава Грешнова подякували Галкіну за підтримку України, а також чітку демонстрацію своєї позиції. Також дехто зауважив, що шоумен - мало чи не єдиний росіянин, який відреагував на трагедію в Одесі.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Читайте також: Хроніки півдня: одеська трагедія і врожай "бавовни" в Криму.

У неділю, 3 березня, були завершені аварійно-рятувальні роботи після на місці удару російського безпілотника по одеському житловому будинку.

"Майже дві доби безперервно тривали аварійно-рятувальні роботи на місці удару РФ по багатоповерхівці. Наразі вони завершені, - повідомила пресслужба ДСНС України. - 5 малюків в одну мить стали небесними ангеликами через божевілля "недолюдей" з "недокраїни". Нам усім дуже болить... Словами важко втішити близьких загиблих! Та ми віримо, що разом українцям під силу розділити біль втрати, підтримати й вистояти".

фото з місця трагедіїФото: скриншот

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале