Лайм

Була сильна емоційна близькість: Христина Соловій розповіла, чому перестала працювати з Вакарчуком

Зірка поділилася подробицями про труднощі у їхньому спілкуванні

Христина Соловій - перша артистка, чиїм продюсером став Святослав Вакарчук. І у свіжому інтерв'ю Маші Єфросиніній співачка розповіла не лише про розірвання стосунків з Сергієм Жаданом, також вона висловилася про припинення співпраці з колишнім наставником.

Робочі взаємини фронтмена гурту "Океан Ельзи" та виконавиці припинилися у жовтні минулого року після 10-річної співпраці. Під час розмови з ведучою Христина заявила, що в якийсь момент зіштовхнулася з певними труднощами у спілкуванні з продюсером.

Читайте також: Wellboy розповів, як помирився зі своїм лейблом після судів і звинувачень у співпраці з росіянами.

Христина Соловій і Святослав ВакарчукФото: instagram.com/soloviyka

Соловій зізналася, що у минулому могла бути необережною в деяких висловлюваннях, через що її екснаставник міг образитися на неї. Намагання поговорити про це із ним виявилися марними, адже, за словами співачки, Вакарчук - "досить закрита людина", яка важко йде на діалог. При цьому зірка наголосила, що раніше між нею та Святославом була "сильна емоційна близькість".

"Скандалів не було. Зараз мені некомфортно говорити, бо Святослав – закрита людина. Між нами була дуже сильна емоційна близькість. В якийсь момент я не проконтролювала це. Навіть не можу згадати. Декілька разів пробувала з ним про це говорити, але він дуже закрився і вигородив між нами стіну, - пояснила 31-річна виконавиця. - Думаю, що це було від мене, на кшталт необережного висловлювання. Декілька разів сказала, що я не хочу, щоб моя музика звучала, як "Океан Ельзи"… А хочу шукати себе. Думаю, це його образило".

Тим не менше артистка додала, що в першу чергу їхня співпраця закінчилася через термін закінчення контракту. З цього досвіду вона вийшла повністю на своїх умовах, а в останнє з колишнім продюсером спілкувалася близько року тому через юристів:

"Закінчився контракт. Я чекала, коли він закінчиться. Я пішла з цієї співпраці повністю на своїх умовах. Всі права на мені. Це все, що я можу сказати. Я вважаю, що це справедливо. Я не витерпіла його закритості. Я була готова до діалогу. Ми спілкувалися останній раз через юристів. Мій контракт закінчився ще рік тому. Ми рік не могли погодити, як нам розійтися і як мені забрати свої права. Я не можу сказати, що це ті стосунки, яких би я хотіла під час завершення співпраці зі своїм продюсером".

Читайте на тему: Відмовляю з розбитим серцем: Астаф'єва розповіла, чому не повертається на сцену.

артисти припинили співпрацю в 2023-муФото: instagram.com/soloviyka

Нагадаємо, про розірвання співпраці з Вакарчуком Христина Соловій повідомила восени 2023 року. У відповідному пості в Instagram вона поділилася спільними фото із ним, а також подякувала за все, що він для неї зробив.

"Дякую за цінні поради і безцінний досвід. Дякую за віру та підтримку на моєму карколомному старті. Дякую за прийняття та розуміння мого юнацького максималізму в 2013 році. Дякую за переконання залишитись на своєму імені – Христина Соловій. Дякую за можливість бути поруч, бачити та відчувати, захоплюватись і мріяти вище неба! За все дякую!" - йшлося у публікації.

Співпраця Соловій та Вакарчука розпочалася ще у 2013, коли співачка потрапила до команди виконавця в рамках проекту "Голос країни". Після цього музикант став наставником дівчини, яка тоді лише розпочинала свій зірковий шлях.

співпраця виконавиців розпочалася на "Голосі країни"Фото: instagram.com/soloviyka

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці