Лайм

Серйозні звинувачення: Христина Соловій і Маша Єфросиніна посварилися під час інтерв'ю

Між співачкою і телеведучою стався публічний конфлікт

Інтерв'ю Маші Єфросиніної з Христиною Соловій стало найбільш обговорюваним у мережі за останню добу. Окрім особистих зізнань співачки про роман с Сергієм Жаданом, глядачам YouTube показали суперечку між інтерв'юеркою та гостею нового випуску проекту "Іспит. Нова реальність".

Обговорюючи питання української мови та "мистецтва поза політикою", виконавиця заявила, що суспільство надто толерантно ставиться до тих людей, які в минулому робили помилки, у тому числі й до Єфросиніної.

Читайте також: Волошин назвав Єфросиніну лицеміркою за критику розкішного життя з Анною Трінчер під час війни.

Фото: instagram.com/soloviyka

"Ми дуже толерантні зі своїми людьми, особливо з тими, хто колись помилився. Навіть із тобою", - звернулася Соловій до Єфросиніної. У відповідь на подив ведучої співачка уточнила: "Згадай, як на тебе наїхала Емма Антонюк за українську мову. Зараз ти щебечеш зі мною українською".

У відповідь Марія заявила, що ні про яку толерантність не йдеться. Навпаки, за словами ведучої, в Україні існує "культура кенселінгу в такій агресивній, страшній формі".

"Всі мають відповідати за те, що вони будували мости культурні між Україною і Росією. За те, що вони намагалися всидіти на двох стільцях. І за те, що вони розмивали кордони. У них на руках, душі, серці завжди буде кров. Я так вважаю. Хочеш мені заперечити? Я готова тебе вислухати", - звернулася до Єфросиніної Соловій.

Телеведуча зазначила, що співачка говорить дуже оціночно про епоху формування країни, всередині якої був запит на все, що називається мистецтвом, культурою, телебаченням та шоу-бізнесом загалом. І вся ця конструкція будувалася на запиті аудиторії.

"Артист завжди відповідає запиту. Артист здебільшого працює на свою аудиторію. Вона цього просить. Я застала період, коли дуже багато українських артистів першої ланки намагалися співати українською, але ніхто не приходив на їхні концерти", - сказала ведуча. Тому, за словами Єфросиніної, Соловій й була "аутсайдеркою" шоубізнесу останні 10 років.

"Чому я, власне, витратила половину інтерв’ю на твій шлях 10-річний. Ти сказала "Я не буду цього робити, а до Кароль з Пономарьовим не піду, бо там російська". І ти відразу стала аутсайдеркою на 10 років", - зазначила Марія.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча нагадала, що гурт "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, який довгий час був продюсером Соловій, став популярним в Україні після того, як почав збирати стадіони в містах РФ.

"Я це пам'ятаю. Це було тоді, коли Росія не нападала на Україну", - сказала Христина, на що Марія їй відповіла: "Ти зараз спекулюєш моїми словами і маневруєш між своїми реченнями. Ти сказала, що ми всі, хто зараз є в перехідному періоді, маємо кров на руках українців. Я тобі це не дам так просто… Це доволі серйозне звинувачення".

Читайте також: Жадан та Соловій відповіли на звинувачення в "обмані Церкви" після скандального кліпу у храмі.

Виконавиця запитала у ведучої, чи вважає вона, що мала статися війна, аби українці "відщипилися" від Росії.

"Я абсолютно впевнена, що якби не було війни, вже через 5-10 років абсолютно вся Україна говорила б українською. До того йшло, показники трансформації були, закони приймалися, молодь вся говорила українською, мої діти блискавично говорили українською. Ні, це було б. Але довше. А зараз це відбувається великою кров’ю, смертями, публічними ср*чами. Якщо всі виживуть публічні люди і не згорять, і не зненавидять, і пройдуть через такі серйозні звинувачення про кров на руках, то ми можемо стати нелюдами, Христино. Дуже схожими на тих, проти кого ми б’ємось", - сказала Єфросиніна. Соловій у цей момент демонстративно поплескала у долоні.

Раніше Маша Єфросиніна розповіла про психологічний розлад після мовного скандалу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни