Лайм

Хвора Катерина Тишкевич розповіла про свій стан і оцінила шанси на повернення в кіно

Зірка вийшла на зв'язок у соцмережах

Акторка Катерина Тишкевич вже тривалий час лікується від серйозної хвороби, головним симптомом якої є сильний головний біль. Раніше вона розповідала, що наразі пробує подолати захворювання з допомогою закордонних спеціалістів у тому числі. Цього ж разу зірка серіалів та кіно поділилася новими подробицями свого стану, а також заговорила про повернення до зйомок.

Відповідну заяву знаменитість зробила в Instagram-stories. "Сьогодні записала перші самопроби за два роки. Голова поки не пройшла, але я дуже сумую за роботою, і, думаю, що зможу потягнути невеликі проекти", - заявила вона.

Читайте також: Що відомо про стан Кейт Міддлтон після операції: в королівському палаці зробили заяву.

Катерина ТишкевичФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Подальший розвиток кар'єри Тишкевич прокоментувала після того, як нещодавно виписалася з лікарні. Нагадаємо, наприкінці минулого року 29-річна дівчина потрапила до медичної установи із сепсисом і близько 10 днів пробула у реанімації. Пізніше з'ясувалося, що інфекцію їй занесли в одній із лікарень Одеси, де акторка лікувалася від головного болю.

На щастя, після тяжких симптомів стан дівчини почав покращуватися, і вже невдовзі її нарешті відпустили додому. Про період перебування у лікарні зірка розповідала у соцмережах. Також інформацією стосовно цього ділилася її мама, у тому числі й говорила, що саме призвело до появи сепсису:

"На третій день після встановлення катетера у Каті почала боліти рука і піднялася температура. Спочатку це не пов'язували з рукою, тому що ситуація була не сильно виражена – просто тромбофлебіт, як іноді буває після крапельниці".

Читайте на тему: Лікарня і інвалідність: В'ячеслав Узелков розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям.

Акторка зі своїм чоловіком Валентином ТомусякомФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Згодом Тишкевич заявила, що не має наміру судитися із психіатричною лікарнею, де медики занесли їй стафілокок. Вона не звинувачує медустанову чи персонал, оскільки, на її думку, ця проблема є поширеною у в українських лікарнях.

"Я не хочу когось конкретного звинувачувати, тому що не думаю, що це вина лише цієї медсестри, яка ставила мені цей катетер і погано обробила шкіру. Це проблема загалом стану наших міських лікарень. Це про зарплати цих медсестер, які не мотивовані робити це якісно. Це про брак фінансування та, можливо, брак тих антисептичних засобів", - казала вона.

Лікуватися у психіатричній лікарні Катерині порадила її психотерапевт, яка працює у цій медичній установі завідувачкою. Експертка порадила дівчині новий препарат у лікуванні, і Тишкевич говорила, що внутрішньовенне введення антидепресанту має швидший ефект, тому вона розглянула для себе цей спосіб. Однак вже через кілька днів її стан почав погіршуватись.

Нагадаэмо, вперше про серйозний діагноз відома українка розповіла у 2022 році. Тоді у соцмережах вона поділилася, що мучиться від сильного головного болю і не може знайти метод вирішення цієї проблеми. Через якийсь час лікарям нарешті вдалось встановити точний діагноз - соматоформний головний біль, який викликаний функціональною поломкою мозку. Хвороба з'явилася через порушення біохімії у мозку внаслідок післяпологової травми.

Наразі ж, час від часу, у своєму блозі акторка ділиться успіхами лікування, а також повідомляє інші подробиці того шляху, який вона вже пройшла.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

  • Нещодавно донька Полякової потрапила в лікарню: співачка натякнула на причину і закликала її думати головою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації