RU  UA

Дізнатися

Віктор Розовий повідомив про одруження: як виглядає кохана коміка і воїна ЗСУ

Закохана пара зареєструвала стосунки 8 березня

Український комік та військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий поділився приємною новиною - він одружився. Боєць 3-ї окремої штурмової бригади оформив шлюб зі своєю коханою і показав фото, зроблене одразу після розпису.

На знімку, опублікованому в Instagram воїна, щаслива пара позує на камеру і демонструє свої обручки. Для важливого дня Віктор обрав чорну вишиванку з білим орнаментом, а його обраниця одягла стриману сукню-жакет фасону оверсайз. "Всьо", - лаконічно підписав він фото.

Читайте також: Володимир Остапчук і Катерина Полтавська красномовно підтвердили своє одруження: фото.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

До повномасштабного вторгнення уродженець Львова Віктор Розовий був учасником гумористичної команди "Загорецька Людмила Степанівна", яка двічі перемагала у "Лізі сміху".

Брав участь у шоу "Ігри приколів", зйомках фільму "Скажене весілля", серіалах "Зірконавти" та "Країна У". Також Розовий був ведучим "Ліги сміху" та провів 6 концертів разом із Євгеном Кошовим.

Із початком великої війни в Україні Віктор поставив свою професію на паузу. Наприкінці лютого 2022 року він подався до Києва і став добровольцем полку СОО "Азов", який нині має назву 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

Про особисте життя Розового майже нічого не відомо. Цей шлюб для гумориста став першим, імені дружини, як й інших подробиць, Віктор розкривати не поспішає.

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Раніше стало відомо про таємне одруження Віталія Козловського - українського співака та рядового солдата в оркестрі.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Когда начинается второй полуфинал "Евровидения-2024" и где смотреть трансляцию шоу онлайн в Украине

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей