Лайм

Там головне - гроші: Бєдняков висловився про Регіну Тодоренко, яка мовчить про війну

Ведучий прокоментував зрадницьку позицію колишньої колеги

Одеситка Регіна Тодоренко не просто живе в Росії, заплющивши очі на війну в Україні, а отримує премії в країні-агресорці та веде там пропагандистську програму, в якій оспівує "красу" своєї нової терористичної батьківщини. Режисер шоу "Орел і Решка" Євген Синельников мовчання ведучої пояснював тим, що вона "боїться за своє життя", а один із колишніх ведучих тревел-проекту Андрій Бєдняков упевнений, що у всьому винні гроші.

В інтерв'ю проекту ЦПД та Укрінформу "Про війну" шоумен сказав, що для нього, на відміну від багатьох його колег, поведінка Тодоренко не стала несподіванкою. За словами Бєднякова, для уродженки Одеси гроші завжди були на першому місці, тому не дивно, що вона зрадила свою країну.

Читайте також: Цинізм вищого рівня: Анатолій Анатоліч відреагував на вихід Регіни Тодоренко на червону доріжку в Москві.

Фото: Скріншот

"Для когось гроші набагато важливіші, ніж країна. Багато хто починає говорити: "Регіна Тодоренко нічого не сказала, ось це несподіванка". А для мене це не було несподіванкою. Тому що я знав Регіну Тодоренко", - прокоментував він зрадницьку позицію ведучої.

Андрій додав, що ніколи не дружив із Регіною, хоча вона багато разів намагалася зав'язати з ним дружні стосунки. За словами ведучого, він добре розбирається в людях і бачив колегу наскрізь, тому навіть відмовлявся від спільних корпоративів з нею.

"Я бачив, я зрозумів: мені Регіна Тодоренко була нецікава. Там головне – кар'єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей", – наголосив він.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

Також Бєдняков висловився про плани зрадниці, яка через замовчування російської агресії в Україні перебуває під санкціями РНБО, приїхати до рідного міста. Ведучий припустив, що Тодоренко, ймовірно, сподівається на окупацію росіянами Одеси.

"Можливо, вона вірить, як сьогодні чи вчора сказав Медведєв: "Одеса, давай назад". Коли ти дивишся на екран, тобі блювати хочеться, ти не розумієш, як це може бути. Можливо, вона так само думає, що Росія забере Одесу і тоді вона гулятиме?", - прокоментував Бєдняков.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко з 24 лютого 2022 року ігнорує геноцид українців, виправдовуючи це небажанням загострювати стосунки з чоловіком, російським співаком Владом Топаловим, у якого, мовляв, інше ставлення до війни в Україні.

"Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці - в радості, в хворобі і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому", - говорила зрадниця у квітні 2022 року.

Фото: instagram.com/about.reginatodorenko

У жовтні 2023 року ЗМІ писали, що в сім'ї Тодоренко почалися проблеми. Топалов нібито захопився наркотиками, став піднімати руку на дружину і перестав приносити гроші в сім'ю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита