Лайм

Де зараз Світлана Вольнова, яку називали першою українською світською левицею

Що відомо про життя зірки і який вигляд вона зараз має

Світлана Вольнова (справжнє прізвище – Короткова) – українська акторка, телеведуча, модель, фотографиня, продюсерка, проте найбільше її ім'я асоціюється з поняттям "світська левиця". До початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона була зіркою світських заходів, а її сміливі й провокаційні образи неодноразово ставали предметом публічного обговорення. Де зараз епатажна знаменитість і чим займається під час війни – далі у нашому матеріалі.

Читайте також: Трансгендерна Діва Монро пояснила свої слова про те, що ходила в ТЦК "як на розстріл".

Фото: instagram.com/diva_volnova

Світлана Вольнова народилася 22 грудня 1969 року у російському Ленінграді (нині – Санкт-Петербург). В Україну переїхала у 1993 році разом зі своїм першим чоловіком, який був військовим. Вона оселилася в Києві, де живе й досі.

У "лихі" 90-ті Вольнова працювала моделлю, хоча чоловік-військовий був проти, аби його дружина займалася моделінгом. В інтерв'ю Аліні Доротюк Вольнова розповідала що чоловік "стягував ногами з подіуму" і сильно ревнував до чоловіків у малинових піджаках та ланцюгах, які вишиковувалися в чергу біля гримерок.

Фото: instagram.com/diva_volnova

Пізніше Світлана почала зніматись у кіно. Згідно з інформацією у Вікіпедії, Вольнова виконала ролі у фільмах "Закохані жінки", "Психопатка", "Кастинг" та інших.

Її телекар'єра розпочалася з програми Вікторії Адрієвської "Телевізійний центр моди", яка, за словами Вольнової, була дуже модною на той час. Вона була ведучою проекту про моду та брала інтерв'ю у відомих особистостей в Україні і Франції.

Читайте також: За сценою не сумує: куди зникла співачка Євгенія Власова і чим займається під час війни.

Фото: instagram.com/diva_volnova

У 2006-2008 роках Вольнова почала вести авторський телепроект на українському каналі "М1" під назвою "Вольності Вольнової". Телеведуча взяла 54 інтерв'ю у топових зірок, після чого сама залишила проект. Світлана була дуже прямолінійною та могла говорити знаменитостям в обличчя те, що про них реально думає. Зухвалість Вольнової зробила їй не найкращу репутацію,й зірку перестали запрошувати на телепроекти.

Знаменитість каже, що в Україні вона більше відома як світська левиця, а не як людина, яка створила п'ять своїх телевізійних проектів. Саме поняття "світська левиця", за словами Вольнової, пов'язане з Періс Хілтон.

"Якось я працювала на одному заході і наші організатори трохи схибили: замість мене вони поставили фото Періс Хілтон і написали Світлана Вольнова. Це було модно на той час", - розповідала 54-річна зірка.

Фото: instagram.com/diva_volnova

Після початку повномасштабної війни в Україні Світлана перестала ходити на публічні заходи, а почала організовувати їх сама. У 2022 році Вольнова зробила виставку пам'яті українського дизайнера Сергія Єрмакова, який пішов з життя у січні 2021 року у віці 48 років.

З початком великої війни світська левиця почала вивчати українську мову, слухати українські пісні, дивитися українські фільми. Квартира Вольнової знаходиться в центрі Києва, але вона вирішила не евакуюватися. Після 24 лютого 2022 року Світлана відправила доньку за кордон, а сама залишилася в Україні.

"Я не виїжджала і не збираюся їхати, бо відчуваю, що моє місце тут, - говорила Вольнова Наталії Влащенко у 2023 році. - Я думаю, що тут я буду більш потрібною та більш корисною, ніж за кордоном. У мене тут все, я не хочу від цього від'єднуватися".

Читайте також: Куди зникла Альона Вінницька, яка на початку повномасштабної війни розповідала про чоловіка у ТРО.

Фото: instagram.com/diva_volnova

Також знаменитість розповідала, що пережила зраду. Через місяць після початку великої війни її покинув коханий чоловік – поїхав з України разом зі своїми дітьми.

Нині Вольнова продовжує вести свій бізнес, який розпочала ще до російського вторгнення – випускати колекцію одягу. З війною Світлана трохи змінила концепцію, і тепер її худі почали мати українську символіку.

Фото: instagram.com/diva_volnova

Дізнайтеся також, де зараз український комік Антон Лірник, який до повномасштабного вторгнення жив у Росії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа