Лайм

Складно знайти героя: Григорій Решетнік розповів, чи вийде новий сезон "Холостяка" під час війни

Шоумен висловився про організацію знімального процесу

Ведучий проекту "Холостяк" Григорій Решетнік раніше вже коментував, чи можливе повернення реаліті в ефір у період повномасштабної війни. Тепер чоловік зробив нову заяву стосовно цієї теми.

Так, в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк шоумен сказав, що в найближчому майбутньому глядачі таки зможуть побачити 13 сезон романтичної програми. Він пояснив, що наразі команда працює над тим, аби якнайкраще реалізувати знімальний процес, розглядає різні варіанти, оскільки в умовах воєнного стану реалізувати щось подібне буде доволі складно. До того ж, ще не вдається знайти чоловіка на роль головного героя.

Читайте також: У США 71-річний герой "Холостяка" одружився з 70-річною переможницею шоу: фото.

Григорій РешетнікФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Глядачі просто вимагають, щоб ми повернули шоу. Крінжове воно чи ні – не важливо. "Холостяк" усе одно залишається найобговорюванішим і найпопулярнішим проєктом. Він постійно серед 10 найпопулярніших запитів у Google. Звісно, зйомки, виробництво – процес складно реалізувати", - пояснює ведучий.

"Уявімо, у героя з учасницею побачення. Вони ведуть романтичний діалог, атмосфера відповідна. Аж раптом починається тривога. Так як ми реаліті, треба бути готовими до різних сценаріїв, - також поділився він. – Та й головного героя складно знайти. Але ми наближаємося до того, що глядачі вже дуже скоро побачать новий "Холостяк".

Решетнік говорить, що романтичне реаліті "Холостяк" залишається одним із найбажаніших в ефірі, і це навіть попри те, що чимало юзерів виступають проти випуску подібного контенту у період повномашстабної війни в країні.

Дівчата, які хочуть спробувати участь у шоу, можуть заповнити віжповідну заявку на сайті СТБ.

Цікаво, що раніше Григорій заявляв, що новий сезон може вийти в ефір восени 2023 року, проте якщо канал не встигне зняти всі епізоди, то реалізація проекту буде запланована на 2024 рік. Про складність стосовно пошуку головного героя ведучий тоді не казав нічого.

Читайте на тему: Що стало з Катериною Лозовицькою - переможницею "Холостяка-12", яка розійшлася з героєм після шоу.

Григорій Решетнік і "Холостяк-12" Алекс ТопольськийФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Ще зберігається ймовірність, що новий сезон вийде цієї осені - ми та ви дуже цього хочемо! Але якщо, раптом, не встигнемо, то у 2024-му буде обов'язково! Найрейтинговіший, найпопулярніший проект країни неодмінно має продовжити свою історію заради улюблених глядачів", - ділився Решетнік у квітні минулого року.

Нагадаємо, перший сезон української адаптації американського реаліті "Холостяк" випустили у 2011 році. Після початку повномасштабного вторгнення зйомки призупинили, і крайній сезон вийшов в ефір восени 2022 року, де головним героєм був бізнесмен Алекс Топольський.

  • Зустрів нове кохання і змінив імідж: також раніше ми розповідали, що стало з переможцем "Холостячки-2" Андрієм Задворним.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації