Лайм

ЗМІ пишуть, що Ані Лорак вирішила отримати громадянство Росії: що відомо

Артистка-зрадниця досі має український паспорт

Слідом за Таїсією Повалій громадянкою країни-терориста Росії вирішила стати ще одна зрадниця України - Ані Лорак. Уродженка Буковини, яка називала себе "голубом міра", остаточно визначилася зі своєю позицією.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ з посиланням на джерела з її оточення, співачка вже подала заяву на отримання російського паспорта. Інсайдери стверджують, що всі необхідні папери Лорак надала у лютому 2024 року. Сама артистка цю інформацію поки ніяк не прокоментувала.

Читайте також: Юрій Бардаш похвалився російським паспортом, отриманим після зради України.

Фото: instagram.com/anilorak

Росіяни пишуть, що у 2016 році кремлівська влада пропонувала допомогти Лорак з отриманням громадянства РФ, але тоді представник артистки нібито заявляв, що вона не збирається змінювати паспорт.

Ані Лорак родом з Чернівців, але вже понад десять років живе та будує кар'єру в Росії. Повномасштабне вторгнення РФ та жахливі військові злочини росіян не змогли змусити її висловитися на підтримку України.

Співачка вважає, що музика – поза політикою, а критика її боягузливого мовчання про війну – "брудні політичні ігри". Артистка продовжує жити у країні-агресорі, розважати росіян та вести шоу на пропагандистських каналах.

Фото: instagram.com/anilorak

На зрадницьку позицію Лорак українці реагують тролінгом. Вони так активно дякували їй за "допомогу ЗСУ", що в РФ її перевіряла Генпрокуратура, а концерти в російських містах почали скасовувати.

Артистка скаржилася пропагандистам, що "ревіла від розпачу" та заявляла, що нападки українців та перевірки в Росії стали для неї справжнім випробуванням.

"Рівала від розпачу та несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано", - скаржилася зрадниця.

Фото: instagram.com/anilorak

Раніше ЗМІ писали, що Ані Лорак фінансує вивезення українських дітей в Росію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації