RU  UA

Дізнатися

Тищенка і Барановську помітили разом в Ужгороді: нардеп відповів, чи фіктивне їхнє розлучення

Заяву на розлучення пара подала напередодні відкриття електронних декларацій

Скандального народного депутата і ресторатора Миколу Тищенка запідозрили у фіктивному розлученні. Його помітили разом з Аллою Барановською та сином в Ужгороді, де сім'я політика живе у період повномасштабної війни.

З розслідування "Української правди" стало відомо, що під час лютневої поїздки на Закарпаття Тищенко зупинився у тому ж житловому комплексі, де проживає його ексдружина з дитиною.

Читайте також: "Подарунок" після розлучення: Микола Тищенко отримав від Алли Барановської величезну суму.

Фото: instagram.com/allabonya

Також журналістам вдалося зняти колишнє подружжя на прогулянці у супроводі охоронців. Видання стверджує, що Тищенко і Барановська з сином вийшли з ресторану.

Фото: Українська правда

Тищенко назвав "неправдою", що його розлучення з Барановською фіктивне і заявив, що на особисті запитання він відповідати не може й не хоче.

"Це особисте питання, воно не стосується моєї роботи. Якщо є питання іншого характеру, я готовий відповідати. Якщо є якісь порушення закону, звертайтеся до органів. Будь-які стосунки, пов’язані з моєю сім'єю і моїм сином, це з вашого боку некоректно, тому що моя дитина знаходиться в Україні і не ховається. Йде війна і я публічна людина, працюю на народ України і на президента Зеленського і захищаю свою країну, як умію. У мене неповнолітня дитина, і якщо ви будете демонструвати, як і де хтось живе, на вашій совісті питання, пов’язані з його безпекою", - відповів нардеп журналістам.

Фото: Українська правда

Нагадаємо, Алла Барановська і Микола Тищенко оформили розлучення 18 січня 2024 року. Вони прожили в шлюбі 10 років і виховують спільного сина Давида, якому зараз 6 років. Заяву на розірвання шлюбу пара подала ще в листопаді 2023 року, напередодні відкриття електронних декларацій, яке нардеп не підтримав.

"Одна з причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання, Алла живе в іншому місці, я працюю в Києві. На жаль, це не дозволяє нам утримувати спільне майно та життя. Ми залишаємось друзями", - заявляв Тищенко.

Фото: instagram.com/allabonya

Раніше колишня дружина екснардепа Арістова розповіла про їхнє розлучення та поїздку на Мальдіви під час війни

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео