Лайм

І так всім нелегко: Григорію Решетніку дорікнули за провокативні пости після звільнення Залужного

Юзери назвали питання шоумена "провокативними"

В мережі продовжують активно обговорювати відставку Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Свою думку з цього приводу у тому числі висловив і ведучий Григорій Решетник, чим розізлив чимало юзерів.

Так, на своїй сторінці у Facebook шоумен опублікував пост, у якому звернувся до 73% людей, які проголосували за Володимира Зеленського у 2019-му році. Також він поставив українцям питання стосовно подальших прогнозів майбутнього нашої країни.

Читайте на тему: Вже ніколи не буде соромно: українські зірки відреагували на відставку Валерія Залужного.

Фото: facebook

Фото: facebook

У коментарях люди не стали зволікати з відповіддю та висловили свою думку. Зокрема, чимало з них написали про те, що недоречно робити подібні пости з його боку, оскільки мало хто є військовим експертом і може щось прогнозувати. Питання від ведучого деякі користувачі назвали "провокаційними". Також були і ті хто, підтвердив що є "одним чи однією із 73%, і не жалкує про свій вибір".

У відповідь Решетніку дорікнули за проведення весілля експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. Нагадаємо, скандал трапився у жовтні минулого року. Підписники тоді розкритикували чоловіка за фразу "Гуляє вся Україна", яку він сказав під час скандального гуляння у Львові.

"Гуляє вся Україна. А мій брат лишився інвалідом без виплат, без протезу. Бо такі виродки з якими ви гуляєте всією країною не можуть нажертися грошей. І щоб хоч щось добитися треба судитися. А ви гуляйте", "Гуляти буде вся Україна? Чи тільки центральна?", "На передову, щоб відчув, як гуляє вся Україна", - йшлося у коментарях.

Читайте також: Зупинили на вокзалі: Григорій Решетнік розповів, як пройшов перевірку ТЦК в Одесі.

Тепер, на тлі ситуації зі звільненням Залужного та критикою Зеленського, юзери знову пригадали провокативний захід, до якого був долучений Решетнік:

"Краще думайте, де ви весілля проводите, а не аналізуйте, хто і за кого голосував", "Чому питати за 73%, коли сам не зміг поцікавитись, у кого весілля веде, і розказував, що "гуляє вся Україна", а тут – експерт", "Гриша - самозакоханий провокатор. Тамада "гуляє вся Україна".

"Зараз втратите аудиторію і більше не будете ведучим працювати", "Ви коли йдете на замовлення, ви запитуєте за кого замовники голосували?", "Нема де заробити, на весілля не запрошують", "Від тебе такий меседж, Гришо, читається як дешевий хайп"

"Не з найкращої сторони зараз ви проявляєтесь, виставляючи провокативні пости. Яка ціль? І так всім нелегко. Враження, що насміхаєтесь з кожного, а самі на корпоративах та весіллях корупціонерів "скачете та годите", слова протиріч не висловите".

У Instagram-stories, попри питання про 73%, Решетнік подякував Залужному за його роботу: "Уклінно дякуємо, пане генерале". Також він заявив, що говорити правду прямо - один із його життєвих принципів, ймовірно, маючи на увазі хейт, який полився на його адресу.

Читайте на нашому сайті: "Залізний генерал": що відомо про екс-Головкома, що втримав Україну у найважчий час.

Фото: facebook

Фото: facebook

Фото: facebook

Фото: facebook

Фото: facebook

Фото: facebook

"Завжди залишайтесь чесними самі перед собою та відвертими з людьми. Кажіть в очі, а не позаочі те, що думаєте та відчуваєте. Це мій принцип, якого я завжди намагаюсь дотримуватись. Бо час усе розставляє на свої місця", - підсумував ведучий.

Фото: facebook

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації