Лайм

Лілія Ребрик після пологів показала зворушливі фото з чоловіком і новонародженою донечкою

Про вагітність зірка повідомила минулої осені

15 березня ведуча Лілія Ребрик втретє стала мамою, і наразі, через кілька днів після пологів, вона показала зворушливі кадри з новонародженою донькою та чоловіком Андрієм Диким. На опублікованих знімках можна побачити щасливу родину, яка позує із посмішками.

Ведуча тримає на руках крихітну доньку Адель, а на іншому з опублікованих фото обранець зірки ніжно цілує малюка. "І нехай весь світ зачекає", - написала Ребрик у підписі до серії кадрів, які з’явилися на її сторінці в Instagram.

Читайте також: Багатодітна мама: Галь Гадот народила четверту дитину і назвала її символічне ім'я.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Радісною звісткою родина поділилася у день народження Аделіни. Дівчинка з'явилася на світ о 18:51. Вага становила 3 500 г, зріст 52 см. Тоді щасливі батьки показали кадр, на якому були зображені їхні руки, а також крихітні пальчики новонародженої дитинки.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Про вагітність Лілія оголосила на початку жовтня минулого року. Тоді вона ділилася, що дізналася цю новину, перебуваючи у рідному місті Чернівці. Також ведуча заявляла, що пологи планує лише в рідній країні і не планує нікуди виїжджати.

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними", - коментувала вона це питання.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Напередодні третіх пологів знаменитість оголосила, що йде в декрет. Проте, як одразу зізнавалася, не збирається залишатися в ньому надовго.

Читайте на тему: Вже не можемо дочекатися: Євген Кот і його дружина оголосили стать майбутньої дитини.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися на шоу "Танці з зірками" у 2011 році. Романтичні стосунки між ними почалися після зйомок танцювального проекту, і вже невдовзі пара пішла під вінець. У 2012 році у закоханих народилася донька Діана, у 2018 році – донька Поліна.

Родина, як відомо, робить ремонт у будинку під Києвом, і в майбутньому планує перебратися до нового помешкання:

"Малюк буде з нами в спальні, а якщо вже переїдемо – то кожна з дівчат матиме свою кімнату. До речі, через те, що в нас скоро буде ще одна дитина, внесли корективи у планування нашого житла. І добре, що ми на якийсь час поставили на паузу внутрішні роботи, тепер маємо можливість скоригувати плани".

вагітна Лілія Ребрик з чоловіком та двома старшими донькамиФото: viva.ua

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям