Лайм

Блогерка Пренткович та її чоловік знову потрапили в скандал через заяви про переїзд: що відомо

Зірки соцмереж поки не стали уточнювати, куди саме планують перебратися

Після скандалу з поїздкою на Мальдіви Таня Пренткович та її чоловік опинилися в центрі нового бурхливого обговорення. Цього разу причиною стала заява пари про переїзд.

Про це в Instagram повідомив обранець блогерки Андрій Гонковський, сказавши, що "це одне з найскладніших рішень у його житті". Подібну заяву він зробив на тлі погроз та хейту, які з'явилися після відпочинку інфлюенсерів на островах у період повномасштабної війни. При цьому чоловік не став уточнювати, куди саме планує переїхати з родиною.

Читайте також: Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Пренткович.

Таня Пренткович і Андрій ГонковськийФото: instagram.com/gonkovskiy

У той час Пренткович на своїй сторінці в Instagram відповіла на критику після слів про переїзд. Так, вона похвалилася охопленнями в stories, а також заявила, що деякі юзери "голосно відписалися" від неї, але насправді продовжують слідкувати за її життям. Зірка соцмереж зауважила, що буде блокувати всіх хейтерів і тих, "хто не підтримує її принципи".

"Щодо хейту на моїй сторінці: блокуватиму одразу будь-який хейт та не дозволятиму поливати брудом себе і моїх людей. Хочу бачити навколо себе лише тих, кому близькі мої принципи! Інших попрошу тихенько вийти", - прокоментувала нову хвилю критики Пренткович. Ще блогерка написала, що має намір "проживати своє єдине життя".

У коментарях більшість користувачів мережі припустили, що пара збирається виїжджати за кордон. Дехто навіть написав, що Андрій Гонковський і не повертався в Україну після скандальної мандрівки на Мальдіви.

Читайте на тему: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Нагадаємо, скандал навколо Пренткович та її чоловіка виник у січні, коли у мережі оприлюднили фото пари з відпочинку на Мальдівах. Гонковський поспішив виправдатися заявою про те, що виїхав за кордон "як волонтер", оскільки у той період у нього був запланований благодійний захід у Польщі. За його словами, подію перенесли, у нього з'явилося кілька вільних днів, і через це він вирішив полетіти до рідних на Мальдіви.

Цю поїздку блогери не коментували до того часу, поки у мережі не спливло відповідне фото. Після цього на адресу пари полилася хвиля критики та хейту. Також ситуацію прокоментували в тому числі зірки, інші блогери та навіть військові. Пренткович відреагувала на скандал та назвала спільний відпочинок з чоловіком "імпульсивним рішенням", а також вибачилася за це. Жінка наголосила, що "не брехала", а також жалілася, що люди "забули одразу все хороше", що їхня родина зробила для допомоги своїй країні.

фото пари на МальдівахФото: Instamania

Згодом Гонковський сказав, що хейт на їхню адресу "перейшов усі межі", адже дійшло до погроз та особистих образ. Він не став терпіти виникнення подібного: звернувся до поліції та зайнявся питанням організації безпеки для сім'ї. Після цього послідувала заява про переїзд.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків