Лайм

Онкохворий король Чарльз зворушливо підтримав Кейт Міддлтон після її заяви про рак

Слова підтримки також висловили принц Гаррі та Меган Маркл

Король Чарльз висловив підтримку Кейт Міддлтон після того, як вона оголосила, що у неї діагностували онкологічне захворювання. Британський монарх, який сам проходить лікування раку, сказав, що "дуже пишається сміливістю принцеси Уельської", яка розкрила світові свій серйозний діагноз.

"Його Величність дуже пишається Кетрін за її сміливість, з якою вона виступила. Після їхнього спільного перебування в лікарні Його Величність підтримував найтісніший контакт зі своєю улюбленою невісткою протягом останніх тижнів", - сказано в заяві короля, пише Daily Mail.

Читайте також: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

Фото: Getty Images

Букінгемський палац додав, що король Чарльз і його дружина Камілла "продовжуватимуть надавати любов і підтримку всій сім'ї в цей важкий час".

Принцесу Уельську також підтримали принц Гаррі та Меган Маркл. Видання написало, що герцог і герцогиня Сассекські спілкувалися з Кейт Міддлтон та принцом Вільямом у "приватному порядку".

Джерела зі США стверджували, що герцог і герцогиня Сассекські дізналися про онкологічний діагноз Кейт разом із усім світом. Інсайдери повідомили газеті New York Post, що подружжя "поняття не мали" про хворобу принцеси Уельської.

У коментарі ABC News принц Гаррі та Меган Маркл побажали "здоров'я і одужання" Кейт та її сім'ї та додали, що вони "сподіваються, що вони зможуть зробити це приватно і в мирі".

Фото: instagram.com/abcnews

Нагадаємо, увечері 22 березня Кейт Міддлтон повідомила, що у неї діагностували рак. За словами 42-річної Кетрін, онкологічне захворювання було виявлено під час тестів, зроблених після операції на черевній порожнині, яка була проведена у січні.

"У січні я перенесла операцію на черевній порожнині в Лондоні і тоді вважалося, що моє захворювання не було раковим. Операція пройшла успішно. Проте тести, проведені після операції, показали наявність раку. Моя команда лікарів порадила мені пройти курс превентивної хіміотерапії, і я зараз перебуваю на початковій її стадії", - повідомила дружина спадкоємця британського престолу.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Онкологічний діагноз Кейт було розкрито через майже два місяці після того, як Букінгемський палац оголосив про те, що у 75-річного короля Чарльза виявили рак.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни