RU  UA

Дізнатися

Можу оцінити красу жінки: Тарас Тополя висловився про подружню вірність під час довгої розлуки

Музикант прокоментував чутки про зради

Через повномасштабну війну Alyosha (Олена Тополя) і Тарас Тополя півтора роки жили в різних країнах, і цей період для подружжя був непростим. Співачка розповідала, що розлука пройшла важко і з ревнощами з її боку. Фронтмен гурту "Антитіла" відповів, чи зраджував своїй дружині, поки вона жила в США.

У новому випуску шоу Люкс ФМ "ТУР Зірками" музикант заявив, що вірний своїй дружині, і вона для нього єдина й на все життя. Водночас Тополя не приховує, що може звернути увагу на інших жінок і зробити їм знаки уваги.

Читайте також: Немає того характеру: Тарас Тополя чесно відповів, чому не повертається на фронт.

Фото: instagram.com/tarastopolia

"Ні [зрад не було]. У мене все з лібідо нормально, і я можу оцінити красу жінки, можу звернути увагу на іншу жінку, можу обійнятися, можу посміхнутися. Так само і моя Олена, красуня, яка привертає увагу інших чоловіків, адже, незважаючи на те, що вона мама трьох дітей, вона у чудовій формі, спокуслива і для мене найкраща. Коли ми почали наш союз і вирішили народити дітей, я дав слово, що вона моя єдина", - сказав Тарас.

Музикант додав, що якщо в їхньому зі співачкою шлюбі й будуть якісь стосунки на стороні, то подружжя піде на цей крок разом "у форматі фану та здобуття нового життєвого і сексуального досвіду".

Нагадаємо, з України Alyosha разом із трьома дітьми виїхала на початку великої війни. В Америці співачка з двома синами і донькою жила у мами Тараса Тополі, яка вже давно проживає в цій країні. Лідер гурту "Антитіла" з двома учасниками свого колективу півроку служив у лавах ЗСУ, де був парамедиком та допомагав пораненим бійцям на фронті.

В Київ співачка повернулася у вересні 2023 року та розповіла, що у США зіткнулася переживаннями через можливу невірність чоловіка.

"Я намагалася зрозуміти, як людина, яка поряд мала трох дітей і дружину, ви постійно бачитеся, а тут така відокремленість від того, що було і бажання теплоти. Я розуміла, що в якийсь момент, можливо, знайдеться хтось, хто зможе це "опалення" увімкнути. Були переживання з цього приводу", - зізнавалася виконавиця.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Тим часом Олег Сенцов ніжно привітав дружину з днем народження і показав її яскраве фото.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Как представительницы Украины на "Евровидении-2024" alyona alyona и Jerry Heil выступили в финале конкурса 11 мая

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug