RU  UA

Дізнатися

Олена Шоптенка показалася на милицях і розповіла про нещасний випадок: фото

Танцівниця сильно пошкодила ногу

Українська танцівниця та хореограф Олена Шоптенко, яка під час повномасштабної війни живе в Австрії із сином Олексієм, травмувалася внаслідок нещасного випадку. 36-річна знаменитість опублікувала в Instagram фотографії у лікарні та розповіла про подію.

"Я відчувала, що давно пора було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після - реабілітація 2 місяці", - написала Шоптенко.

Читайте також: Дуже впливає на стан: Надя Дорофєєва вперше розповіла про гормональні проблеми.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

За словами хореографа, таких травм вона не мала ніколи, і оскільки ноги в її професії відіграють ключову роль, вона дуже занепокоєна. При цьому Олена налаштована оптимістично і вірить, що через якийсь час повернеться в колишню форму.

"Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, але сприймаю всю цю ситуацію як можливість зробити те, на що ніколи не вистачало часу, - розповіла вона. - Вкотре переконуюся, що найцінніше - це здоров'я та люди. Я безмежно вдячна близьким та друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати".

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Шоптенко додала, що слухати себе і своє тіло - важлива навичка, яку бажано здобути якомога раніше, щоб уникнути серйозних проблем у майбутньому.

Читайте також: Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Олена Шоптенко - майстер спорту міжнародного класу, перемагала у чемпіонатах України та світу з латиноамериканських та бальних танців. Вона брала участь у шоу "Танці з зірками" (перемогла у 2006 році у парі з Володимиром Зеленським), знімалася у шоу "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

У 2013-2016 році Олена Шоптенко була одружена з Дмитром Дікусаром, який нині служить у ЗСУ. Після розлучення з Дікусаром танцівниця вийшла заміж за підприємця Олексія Іванова, від якого у 2018 році народила сина. У своїх соцмережах та нечисленних інтерв'ю Шоптенко не згадує чоловіка та не коментує особисте життя.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии