Лайм

Коли дивитися виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024" і які їхні шанси на перемогу

До старту конкурсу залишилося трохи більше місяця

Організатори "Євробачення-2024" визначили порядок виступу країн-учасниць у двох півфіналах конкурсу, які відбудуться у Мальме (Швеція) 7 та 9 травня відповідно. Розповідаємо, коли і під яким номером виступатимуть Alyona Alyona і Jerry Heil, а також які у них шанси на перемогу.

Як пише "Суспільне", представниці України вийдуть на сцену у першому півфіналі, 7 травня, під номером 5. Українські артистки з піснею "Teresa & Maria" виступатимуть одразу після британського співака Оллі Александера.

Читайте також: Гібридизм і ганьбисько: Ірина Фаріон рознесла представниць України на "Євробаченні-2024".

Фото: instagram.com/thejerryheil/instagram.com/alyona.alyona.official

Нагадаємо, цього року представники країн "Великої п'ятірки" (Великої Британії, Франції, Німеччини, Італії, Іспанії) та Швеції, як країни-переможниці "Євробачення-2023", вперше виконають свої пісні наживо під час півфіналів конкурсу разом з іншими учасниками шоу.

Попередні роки у півфіналах показували лише короткі уривки з генеральних репетицій кожної з цих країн, а самі виступи були лише у фіналі. Проте країни-організатори "Євробачення" і країна-господарка, як і раніше, автоматично проходять у гранд-фінал конкурсу, який відбудеться 11 травня.

Фото: corp.suspilne.media

Прогнози букмекерів

Перед "Євробаченням-2024" прогнози букмекерів на переможця 68-го конкурсу активно оновлюються. Згідно з новими ставками, Україна, яка довгий час утримувала позицію лідера, а потім була на другому місці, впала в рейтингу.

За даними сайту Eurovisionworld, Alyona Alyona і Jerry Heil з коефіцієнтом 12% опустилися на третій рядок у таблиці прогнозів. Фаворитом букмекерів, як і раніше, залишається представник Хорватії Baby Lasagna (справжнє ім'я - Марко Пуришич). Його шанси на перемогу становлять 18%. На другому місці – італійська співачка Анджеліна Манго (14%).

До десятки лідерів також увійшли Швейцарія (9%), Нідерланди (7%), Бельгія (6%), Греція (4%), Франція (3%), Ізраїль (3%), Велика Британія (2%).

Читайте також: "Євробачення-2024": представниця з Ізраїлю, яка жила в Росії, випустила конкурсну пісню.

Фото: eurovisionworld.com

Тим часом, в Україні обирають Національне журі на "Євробачення-2024". Голосування відбувається у "Дії" і триватиме до 1 квітня. Як віддати свій голос і хто в списку претендентів - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото