Лайм

Я не сумую за Україною: Лоліта Мілявська прокоментувала свій статус зрадниці

Співачка пригадала періоди життя в українських містах

Зрадниця Лоліта, яка продовжує жити у РФ та мовчати про повномасштабну війну в Україні, прокоментувала свою позицію. Зокрема, вона зізналася що не сумує за рідною країною, хоч і має ще плани стосовно Батьківщини.

Під час інтерв'ю Віталію Серуканову артистка пригадала дитинство, проведене у Львові, а також прокоментувала заборону в'їзду сюди. Нагадаємо, відповідне рішення було видано ще у 2017 році, оскільки Мілявська відвідувала тимчасово окупований Крим та інші захоплені ворогами території.

Читайте також: Зрадниця Повалій з російським паспортом засвітилася на виборах Путіна: фото.

Лоліта МілявськаФото: YouTube

"Я не сумую за Україною. Я колись дуже сумувала за Львовом. Я виросла у Львові, а там дуже багато польської, австро-угорської. І музеї, і мова відрізняється. Це навіть не українська мова. Інша естетика у міста. Мені взагалі заборонили до України в'їжджати. Слова "с*ка та повія" мені прилетіли вже з України, за Крим. Українські прикордонники вибачалися, казали, що всі розуміють, але я внесена до "Миротворця", тому не можна їздити, - каже виконавиця, яка забула рідну країну. - Мені ще іноді пишуть, що я запроданка. Пишуть: "Ти с*ка Батьківщину продала" Розігнали мені сторінку в Instagram, що можна рекламу запускати".

Проте навіть попри сказане, Лоліта говорить, що Україна залишається її "рідною країною", де вона мешкала до 16 років: "Звісно, для мене це рідна країна, я там до 16 років жила. Це нормально, це назавжди буде моєю батьківщиною. У мене у свідоцтві про народження написано "Українську РСР".

Окрім того, після смерті жінка хоче, аби частину її праху розвіяли у Києві – на вулиці, де вона колись мешкала. Співачка каже, що таким чином у неї з’явиться хоч якийсь шанс "проникнути" в Україну.

Читайте на тему: Не тільки Повалій: ще один артист-зрадник з України показав, як голосує за Путіна.

співачка хоче, аби частину її праху розвіяли саме у КиєвіФото: instagram.com

"Чому виникла ідея з пробірками? Тому що їх можна провезти. А мене ж не впускають до України. А невже не знайдеться хтось із друзів, хто колись забере одну пробірочку і викине її на вулиці Нижній Вал, 37, де пройшло моє дитинство, де я була абсолютно щасливою дитиною, де мама, тато, чудовий двір, дружба, багато дітей. Я сказала хоч так, але я проникну до України", - заявила зрадниця.

Нагадаємо, Лоліта Мілявська залишається фігураткою центру "Миротворець" через свідоме порушення державного кордону України при відвідувані окупованого Криму та Донбасу. З 7 січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. Уродженка міста Мукачево ніколи не підтримувала Майдан, після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що "все життя ладна їсти лише російські продукти".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня