Лайм

Обставини з'ясовуються: у поліції прокоментували смерть концертного менеджера Анастасії Приходько

Чоловікові раптово стало зле

Нацполіція Львівської області висловилася про смерть концертного менеджера Анастасії Приходько. Нагадаємо, трагедія сталася 25 березня у Трускавці, куди артистка приїхала із запланованим концертом. Вона встигла виконати три пісні зі своєї програми "Холодно", після чого чоловікові стало зле і присутні викликали швидку.

Представники правоохоронних органів у коментарі виданню "Фокус" розповіли, що швидка допомога по прибуттю констатувала смерть людини. Врятувати життя чоловіка не вдалося.

Читайте також: Лежала у лікарні 7 місяців: батько Кузьми Скрябіна вперше розповів про хворобу покійної дружини.

трагедія сталася 25 березняФото: instagram.com/prykhodko_official

"Подія дійсно мала місце, 25 березня, на одному із концертів у місті Трускавець. Від медиків надійшло повідомлення, що помер чоловік. На місце пригоди були направлені представники правоохоронних органів. Під час огляду на тілі особи ознак насильницької смерті виявлено не було. Нині особу померлого встановлено. Наразі тіло направили на експертизу, яка визначить причину смерті. Обставини з'ясовуються", - зазначила начальниця відділу комунікації Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська.

Смерть концертного менеджера виконавиці підтвердив і її піарник Кирило. "Так. Це був концертний менеджер Анастасії Приходько", - сказав він. Трагедія сталася прямо на очах у глядачів.

Тим часом Приходько в Instagram підтвердила, що у неї трапилася трагедія, проте вона утрималася від пояснень чи будь-яких коментарів на цю тему: "Сьогодні сталася велика трагедія в мене на концерті в Трускавці… На цей момент без коментарів".

Читайте на тему: Заповіт Меттью Перрі: у скільки оцінили статки відомого актора і кому вони дістануться.

Концерт, на якому трапилася трагедія, проходив у палаці культури імені Тараса Шевченка. Причина смерті чоловіка наразі залишається невідомою.

Перед початком виступу Приходько виходила на зв'язок у соцмережах, де ділилася, що готова розпочинати концерт у Трускавці. "Трускавець! Почали!" - писала вона. Через якийсь час у stories артистка підтвердила трагедію.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо