Лайм

Заповіт Меттью Перрі: у скільки оцінили статки відомого актора і кому вони дістануться

Знаменитості було 54 роки

Актор Меттью Перрі, життя якого обірвалося у жовтні минулого року, склав заповіт ще задовго до своєї смерті. Так, з'ясувалося, що всі його нажиті статки будуть передані трасту Alvy Singer Living Trus.

Про це пише видання People, а також повідомляє, що заповіт знаменитість склав ще у 2009 році. У джерелі зазначається, що бенефіціарами вищеназваного трасту є його батько Джон Перрі, мати Сюзанна Моррісон, зведені сестри Кейтлін Моррісон і Рейчел Данн, колишня дівчина Рейчел Данн.

Читайте також: Дженніфер Еністон вперше розповіла, в якому стані був Меттью Перрі в день своєї смерті.

Меттью Перрі помер у 54 рокиФото: Getty Images

Окрім того, у відповідному документі йдеться, що ніхто з нащадків чоловіка, яких він і так не мав, не отримав би від нього нічого. People пише, що усі авторські права, товарні знаки ім'я зірки серіалу "Друзі", подальші гонорари, інвестиції, готівка, цінні папери та нерухомість були включені до заповіту. Після смерті були пораховані усі його здобутки, і їх оцінили у суму 1 030 000 доларів.

Ще за життя знаменитий американсько-канадський актор передав частину нажитого виконавцям заповіту Лізі Фергюсон і Рубіні Рузан. Остання, як відомо, є колишньою дружиною Майка Маєрса, а також виконавчою продюсеркою ігрового проекту Celebrity Liar, де Перрі знімався у 2010 році.

Читайте на тему: Колишня наречена Меттью Перрі зізналася, що покійний актор "Друзів" завдав їй великого болю.

зірка помер внаслідок передозування сильними препаратамиФото: instagram.com/mattyperry4

Нагадаємо, життя знаменитості обірвалося у 28 жовтня 2023 року. Його знайшли мертвим у власному джакузі у будинку, який розташований у Лос-Анджелесі.

Спершу експерти припускали, що чоловік загинув внаслідок утоплення, однак пізніше з'ясувалося, що його не стало від передозування двома сильними препаратами. Смерть зірки серіалу "Друзі" була спричинена гострою дією кетаміну - анестезуючого засобу з вираженою знеболювальною дією, який має галюциногенні ефекти. Цей препарат приймають для усунення тривоги та депресії.

Меттью Перрі і його колега Дженніфер ЕністонФото: instagram.com/mattyperry4

Меттью Перрі поховали на приватній церемонії, яка відбулася через шість днів після його смерті. Провести зірку останню путь прийшли його колеги по серіалу Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Девід Швіммер та Ліза Кудроу. Також вони зробили спільну заяву про його смерть:

"Ми всі дуже спустошені цією втратою. Ми були не просто колегами, ми були сім'єю. Багато чого можна сказати, але нам потрібен час, щоб посумувати та пережити цю трагедію. Пізніше ми зможемо сказати більше, а наразі наші думки та наша любов із родиною Меттью, його друзями та всіма, хто любив його у всьому світі", - сказали актори.

  • За кілька років до своєї смерті Меттью Перрі написав мемуари, у яких відверто розповів про наркозалежність, своїх жінок та серіал "Друзі".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil