Лайм

Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок

48-річна артистка стала мамою два роки тому

Наталія Могилевська разом зі своїм обранцем Валентином виховує двох дівчаток, яких удочерила на початку повномасштабної війни. Співачка розповіла, яку модель виховання вона обрала і чого не допускає у стосунках зі своїми дітьми.

В інтерв'ю Петру Мазі 48-річна артистка зізналася, що ніколи не піднімає руку на доньок, хоча сама в дитинстві стикалася з фізичним покаранням батьків. Також співачка не підвищує голос на своїх дітей. "Я не б'ю і не кричу. Ці речі травмують і травмували мене. І взагалі травмують людей", - сказала Могилевська у YouTube-проекті Ukraine World News.

Читайте також: Наталія Могилевська натякнула, що вже вийшла заміж за свого коханого чоловіка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка стала мамою несподівано, тож зараз багато читає книг про виховання дітей. З літератури Наталя зрозуміла, що діалог з дитиною – важлива складова виховання та швидкий спосіб донести інформацію.

"Я сьогодні читаю книжки, як треба виховувати. І я розумію, що нормальна спокійна бесіда, очі, які зрозуміли тебе, це набагато швидший спосіб, як навчити дитину. Дати по сраці, це довгий шлях. Через травми, через образи та інше. Тобто це дитяча поведінка у батьків. Доросла поведінка, вона інша: давай сядемо, поговоримо, що тобі незрозуміло. Я для тебе повністю безпечна. Давай так домовимось, я все одно буду тебе любити, що б ти не зробила. Чим я можу тобі як батько, як мати допомогти", – поділилася Могилевська.

Співачка зважилася на важливий крок на початку російського вторгнення, проте розповіла про удочеріння лише через два роки. Пояснюючи своє тривале мовчання, Могилевська говорила, що діти були травмовані та сильно налякані. Вона хотіла, аби дівчатка адаптувалися до нового життя та відчули себе захищеними.

Доньок артистки звуть Софія та Мішель. Молодшій з них 3,5 роки, а старшій – 12. Вони є рідними сестрами, і називають співачку мамою.

"Я полюбила їх, мені дуже хотілося їм допомогти. Так, це дуже складно. Я серйозно думала, перед тим як взяти цю відповідальність, тому що я не була мамою, і мені потрібно було вчитися. Я читаю купу книг про те, як виховувати дітей. Тому що коли малюки з'являються поступово, ти встигаєш навчитися. А коли одразу, майже підліток...", - розповідала раніше Наталія.

Читайте також: 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Могилевська не показує обличчя дівчаток і не розповідає їхню історію. Також ніхто не знає, що їхня мама - відома співачка.

"Старша вчиться в школі - досі ніхто не знає, що це моя дочка. Ніхто не знає. Вона вчиться, у неї просто... Я не говоритиму, яке прізвище. Вона знає, що всі її перемоги в школі - це її особисті перемоги, а не тому, що її мама відома. І це вона запам'ятає на все життя, і для неї це буде дуже важливо", - казала раніше артистка.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Раніше дружина Мірошниченка відповіла на закиди, що вони всиновили хвору дитину заради виїзду за кордон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо