Лайм

Америка - це не моє: Alyosha розповіла про життя за кордоном з дітьми

В Україну сім'я фронтмена гурту "Антитіла" повернулася півроку тому

Українська співачка Alyosha (Олена Тополя) півтора роки жила у США, куди виїхала на початку повномасштабної війни задля безпеки трьох дітей. З вересня 2023 року дружина Тараса Тополі із синами та донькою знаходиться в Києві.

В інтерв'ю Viva! виконавиця розповіла, яким було їхнє життя за кордоном і як вона оцінює досвід проживання в іншій країні.

Читайте також: Розлука пройшла з ревнощами: Alyosha і Тарас Тополя розповіли про стосунки на відстані.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Це було життя під мирним небом у безпеці, і воно було заради дітей. Скажу відразу, що Америка - це не моє. І досить давно… Для мене життя в Америці було депресивним. Такі загалом спогади. Це саме про мій особистий стан", - поділилася Alyosha.

Щодо дітей, то співачка каже, що старші сини отримали багато досвіду в американській школі, вивчили мову та знайшли нових друзів. Паралельно, за словами Олени, Марк і Роман проходили програму української школи.

Проте незважаючи на особисті труднощі, життя в Америці співачка називає "позитивним" досвідом.

"Досвід завжди позитивний, хоч би яким він був, тому що він дає можливості ставати краще, змінюватися, духовно рости", - наголосила дружина соліста гурту "Антитіла".

Фото: instagram.com/alyoshasinger

В Америці Alyosha з синами і донькою жила у мами Тараса Тополі, яка вже давно проживає в цій країні. Музикант розповідав, що його дружина і діти в США нічого не потребували.

"У США проживає більша частина моєї родини. Там проживає моя мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестри і брати, двоюрідні сестри. Дуже багато у мене там сім'ї, яка, на щастя, добре почувається в матеріально-фінансовому плані. Ми говоримо зараз, а в них обід, діти чілять у басейні з дружиною, - розповідав Тополя. - Їх підтримує моя мама і вітчим. Усі потреби вони закривають, за що їм величезна подяка. Окрім того, вони пішли до школи, до музичної школи. Директор цієї приватної музичної школи дав повний карт-бланш для них, безкоштовно. Громада пішла на зустріч".

Фото: instagram.com/tarastopolia

Повернувшись в Україну, Alyosha зізналася, що сумнівалася у вірності чоловіка, котрий півтора роки жив без сім'ї. Пізніше Тарас Тополя відповів на чутки про зради дружині.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ