Лайм

Наталка Денисенко у річницю шлюбу показала, яким було її романтичне весілля на Мальдівах

На цьому святкуванні закохані були лише вдвох

Акторка Наталка Денисенко святкує 7-му річницю шлюбу зі своїм чоловіком Андрієм Федінчиком, який наразі є військовослужбовцем. У соцмережах вона поділилася серією архівних фото, зроблених під час їхньої весільної церемонії на Мальдівах.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці зірки в Instagram. Вона опублікувала кілька щасливих сонячних кадрів, а також написала свої думки стосовно цієї особливої дати.

Читайте на тему: Кохання переможе: Марічка Падалко зворушила архівним фото з чоловіком, який зараз воює.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Сьогодні у нас з Андрієм Федінчиком річниця весілля. 1.04.2017 року на Мальдівах ми побралися. Лише він і я. Жодних гостей. Це було свято лише для нас двох, наше перше і головне весілля. Потім ще було декілька весіль з гостями і розписом, потім ще весілля на четверту річницю. І мені хочеться ще. Вважаю, що образ нареченої мені дуже личить, скажіть? Сім років подружнього життя", - написала вона.

"Сьогодні і приємний день і не дуже, бо саме сьогодні я знов провела свого чоловіка у відрядження заради перемоги і захисту нашої країни. Як же хочеться скоріше мирного неба, і такого просто щастя, яке було", - також зазначила Денисенко.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

У блозі акторка ділилася, що мала змогу провести кілька днів поруч із своїм обранцем, оскільки йому дали коротку відпустку. Проте, як зізнається знаменитість, кожне розставання для неї є болісним і важким:

"Ви, можливо, помітили, що я цей тиждень була не така активна в Instagram, як зазвичай. Бо приїхав чоловік. Якщо у вас в оточенні є сім'ї, у кого хтось в ЗСУ, знайте, що їм живеться трошки важче, ніж тим, хто має мирне життя. Проводжала поглядом до останньої секунди... Я багато не показую своїх почуттів щодо цього в соцмережі, але знаходяться ті, хто може написати щось негативне, і це боляче".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Читайте також: Злюся і пишаюся: Маша Єфросиніна чесно розповіла про почуття до чоловіка-військового.

У коментарях під публікацію колеги та шанувальники привітали пару з річницею, а також побажали їм довгих років щасливого подружнього життя під мирним українським небом.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Нагадаємо, окрім весілля на Мальдівах, пара також зіграла святкування у Києві, де були присутні їхні родичі та близькі друзі. Ще вони брали участь у весільному фестивалі, де вкотре одружилися. Майбутні закохані познайомилися під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", зігравши тоді закохану пару. Разом подружжя виховує сина Андрія, якому у вересні минулого року виповнилося 6 років.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

  • Шлюб з Денисенко є другим для Андрія Федінчика, і раніше Наталка коментувала, чи з'ясовувала з нею стосунки колишня обраниця чоловіка.

Цікаві новини для вас:

айцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину