Лайм

Оля Полякова прокоментувала скандал із "невинними" фото з зіркою "МастерШеф" Владом Міцкевичем

Виконавиця не стала зволікати з відповіддю

Оля Полякова відреагувала на чутки про роман із зіркою "МастерШеф. Професіонали-2" та "МастерШеф. Битва сезонів" Владиславом Міцкевичем. Нагадаємо, він днями злив у мережу "інтимні" фото зі співачкою, на яких показав їхні поцілунки.

Артистка, коментуючи скандальну ситуацію, звернулася до аудиторії з проханням подумати, що означає вислів "інтимні фото". Вона назвала світлини "безневинними" і додала, що якби у чоловіка дійсно було щось провокативне, то він би уже виклав такий контент у мережу.

Читайте також: Тищенка і Барановську помітили разом в Ужгороді: нардеп відповів, чи фіктивне їхнє розлучення.

Полякова висловилася про фото, які виклав МіцкевичФото: instagram.com/stories/polyakovamusic

"Читаю ваші коментарі… ви ніяк не вщухаєте з приводу фото. Ви взагалі розумієте, що таке інтимні фото і що на них може бути? І скажіть, будь ласка, якби вони в нього були, він би їх не виклав? Виклав би. Якщо хтось когось хоче злити, виставляються "кружечки" в Телеграмі, переписки і фото… не безневинні, а по жестяку. Якщо вони є. А якщо їх немає, то, може, не було нічого? Думайте", - висловилася Полякова в Instagram-stories.

Нагадаємо, що Міцкевич оприлюднив у мережі кілька фото з виконавицею, після яких користувачі мережі почали активно говорити про їхній роман. На одному із кадрів можна побачити, як чоловік цілується зі співачкою. Згодом він видалив усі кадри та заявив, що "це була помилка" з його боку, а наважитись на такий вчинок вирішив під дією антидепресантів та алкоголю.

"Зайшов в Інтернет і просто в шоці. Відверто вибачаюся, одразу кажу. Вже довгий час сиджу на антидепресантах. Це правда. Вчора я вирішив трішечки міксанути з алкоголем і міксанув дві пляшечки віскаря. У мене зірвало дах. Наговорив просто к*нченого наклепу та брехні", - говорив Влад.

Читайте на тему: Думала стати монахинею: колишня дружина Віктора Павліка розповіла про зміни в особистому житті.

фото, які виклав у мережу Влад МіцкевичФото: instagram.com/mitskevychvlad

Також чоловік казав, що мав із зіркою фінансовий конфлікт, і таким чином вирішив їй помститися. Сама ж Полякова заявляла, що Владислав захотів "хайпонути" на тлі їхньої невдалої співпраці, а також розсекретила причину, через яку розірвала робочі відносини з чоловіком.

"Сам автор цих наркотичних сторіз вже на все відповів, все заперечив і вибачився. Щоправда, осад залишився. Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, дружба. Шкодую тільки через те, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми співпрацювали. Він був у мене вдома, знімав тут. Навіть ті фото були зроблені у мене, - заявила артистка. - Сьогодні молоді люди хочуть отримати все й одразу. І можуть пожертвувати робочими й дружніми стосунками. Він шантажував, вимагав гроші. Його було звільнено через вживання алкоголю та наркотичних препаратів. У мене дуже багато таких фоток із друзями, то правда".

Наостанок знаменитість додала, що не збирається подавати до суду на Міцкевича через даний наклеп.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, Оля Полякова у шлюбі бізнесменом Вадимом Буряковським, за якого вийшла заміж у 2004 році. Разом пара виховує двох дітей: старшу Марію та молодшу Алісу. Співачка пояснювала раніше, чому ніколи не розлучиться зі своїм обранцем.

Оля Полякова з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/polyakovamusic

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації