Лайм

Христина Соловій розповіла про нового коханого, заради якого покинула Жадана

Знаменитість поки не стала вдаватися в деталі

Нещодавно Христина Соловій підтвердила розставання з Сергієм Жаданом, і тепер розсекретила деталі своїх нових стосунків. Виявляється, розірвати роман із відомим письменником артистка наважилася заради іншого чоловіка, який є військовослужбовцем.

Про це співачка заявила у програмі для "Люкс ФМ". Вона не була надто багатослівною на цю тему, а лише підтвердила, що її новий обранець служить. "Він військовослужбовець. Окей, все, на цьому досить", - сказала дівчина.

Читайте також: Прихильниця вільних стосунків: Вікторія Маремуха розповіла про новий роман поза шлюбом.

Христина СоловійФото: instagram.com/soloviyka

Коментуючи стосунки із Жаданом, про які у мережі активно говорили, у інтерв'ю Маші Єфросиніній виконавиця розповідала про те, як усе починалося, а також про випуск спільного романтичного кліпу на пісню "Юність":

"Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що хотіб би зі мною випити. І у нас почалося романтичне спілкування, яке тривало декілька місяців. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Кліп "Юність". На той момент наші стосунки були у розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент була ще в стосунках, а Сергій був у шлюбі. Це був космічний союз, - розповіла зірка. - Мої почуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів. А я трішки впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати".

Знаменитість не стала приховувати, що покинула Жадана через те, що "не змогла на два фронти". Ініціатором розриву виступила саме вона.

"Я була ініціатором, бо я закохалася, і я не змогла на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати", - зізнавалася 31-річна зірка.

Читайте на тему: Була сильна емоційна близькість: Христина Соловій розповіла, чому перестала працювати з Вакарчуком.

Сергій ЖаданФото: instagram.com/serhiy_zhadan

Вперше про можливий роман співачки і письменника почали говорити ще минулої весни - після того, як у мережу "злили" їхнє спільне фото з прогулянки. Приблизно у той же період Жадан повідомив і про розлучення з дружиною Іриною Куніциною, з якою був у шлюбі 15 років. Колишні закохані виховують дочку Марію. Також від першого шлюбу з режисеркою театру Світланою Олешко чоловік має сина Івана.

  • Я йому це пробачила: раніше Соловій розповідала, як її вдарив колишній хлопець.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Люблячий батько трьох дітей: на фронті загинув письменник Василь Паламарчук

Своє життя за Україну віддав письменник та військовослужбовець ЗСУ Василь Паламарчук – захиснику було 43 роки

"Спалити на Хрещатику": Віктор Розовий відреагував на інцидент у ветклініці з ветераном ЗСУ

Комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий, який відновлюється після важкого поранення, відреагував на інцидент в одеській ветклініці

Стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала скандал навколо свого "жарту" про "тупеньких" дітей з інвалідністю

Українська стендаперка Лєра Мандзюк прокоментувала свій скандальний жарт про дітей з інвалідністю, яких вона назвала "тупенькими"