Лайм

Олег Скрипка розповів, де під час війни живе його дружина і двоє дорослих синів

Фронтмен гурту "ВВ" – багатодітний батько

Олег Скрипка разом з дружиною Наталією виховує чотирьох дітей. Старшим синам музиканта, Роману та Устиму, 18 та 16 років. Лідер гурту "Воплі Відоплясова" розповів, де під час війни живе його сім'я та чим займаються дорослі сини.

У новому випуску шоу Люкс ФМ "ТУР Зірками" артист поділився, що 18-річний Роман є студентом та навчається на історика. 16-річний Устим закінчує 11 клас і планує пов'язати своє життя з музикою, як і його батько.

Читайте також: Ніхто не фронтовик: Фагота з "ТНМК" обурила заява Олега Скрипки щодо мобілізації артистів.

Сини Олега Скрипки Фото: instagram.com/o.skrypka

"Старший син він навчається історії. Він - історик. Молодший син закінчує школу цього року і хоче бути музикантом. Як він зробить свою кар'єру, ми побачимо, але він пише пісні, пише альбоми", - сказав Скрипка.

Чи навчатиметься Устим в Україні, чи планує вступати до вишу за кордоном, музикант відповів ухильно: "Він планує виступати на Марсі. Але де буде можливість, то вже побачимо".

Скрипка додав, що після початку повномасштабного вторгнення РФ його сім'я залишилася в Україні, і він дуже вдячний своїй дружині за це рішення.

"Моя сім'я підтримала мене і вирішила залишитися в Києві. Стосунки покращилися, тому що біда нас об'єднала і ми реально один одного підтримуємо. Велика кількість сімей виїхала, чоловіки залишилися в Україні, а сім'ї десь у Європі... Це дуже важко", - сказав Олег Скрипка.

Олег Скрипка з дружиною Наталією Фото: Скріншот

Наталія Сидь – друга дружина музиканта. Перший раз Олег Скрипка одружився з француженкою Марі Рібо, з якою познайомився в Парижі на початку 90-х років. Їхній шлюб тривав сім років. У шлюбі з українкою, окрім синів Романа та Устима, лідер "ВВ" виховує двох доньок - 13-річну Олесю та 11-річну Зоряну.

Раніше Олег Скрипка розповів, чому так болісно розлучився з дружиною-француженкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня