Лайм

Живе на дві країни: де зараз Олександр Скічко, який був коміком і очільником Черкаської ОДА

Після політичної кар'єри чоловік обрав для себе зовсім інший напрямок

Олександр Скічко - комік, ведучий, колишній голова Черкаської ОДА (у період з 29 січня 2021 року до 1 березня 2022 року), а також багатодітний батько. І у соцмережах обраниця чоловіка Єлизавета Юрушева розповіла про їхнє життя у період повномасштабної війни.

Висвітлити подробиці бізнесвумен вирішила у Instagram. Так, вона написала, що за останній час їхнє життя кардинально змінилося, і вони переживають "веселий особистий період".

Читайте також: Де зараз колишній футболіст та співак Ігор Грохоцький, який переміг на шоу "Голос країни".

Олександр Скічко і Єлизавета ЮрушеваФото: instagram.com/elizaveta.yurusheva

Юрушева повідомила в stories, що наразі із дітьми мешкає в Італії, де займається розвитком власного бренду одягу. Тим часом її чоловік після завершення політичної кар'єри змінив від діяльності і присвятив себе бізнесу. Він розвиває власну справу на території України. Однак, як теж зауважила Єлизавета, коханий часто навідується до неї та дітей за кордон, оскільки може перетинати виїжджати за межі країни як багатодітний батько.

"Саша зараз живе на дві країни, тому звичайно це важко. Він займається зараз бізнесом в Україні і час від часу приїжджає до нас. У нас обох сталася зміна діяльності, професії, тому зараз насправді в нас дуже "веселий" особистий період. Але і він, і я, зараз фокусуємося на нашій діяльності, все спрямоване туди – він розвиває бізнес, а я намагаюся зробити щось нове і підтримувати те, що вже є. Тому зараз поки так", - поділилася жінка.

Юрушева з дітьми мешкає у МіланіФото: instagram.com/elizaveta.yurusheva

Від попереднього шлюбу Юрушева має сина Данила, і у соцмережах вона зазначила, що хлопець ходить до місцевої італійської школи та вже непогано знає італійську мову:

"Він навчається в школі в Мілані і скоро в нього починаються важливі екзамени – одним словом, Даня зараз багато навчається і на відміну від мене вже добре знає італійську!".

Єлизавета розповіла про життя їхньої родини у період повномасштабної війниФото: instagram.com/elizaveta.yurusheva

Читайте на тему: Куди зник Іван Дорн і що він говорить про Україну на третій рік повномасштабної війни.

Нагадаємо, зустрічатися з Юрушевою, яка є донькою українського бізнесмена-мільйонера Леоніда Юрушева, Скічко почав у 2016 році. Вже наступного року вони одружилися. Пара виховує трьох дітей: перша їхня донька народилася у 2015 році.

До шлюбу з Єлизаветою Скічко був у законних стосунках з телепродюсеркою, яка була старша на нього за 10 років. Вони одружилися у 2011-му, а вже у 2013-му їхній шлюб розпався.

Скічко живе на дві країни - Україну та ІталіюФото: instagram.com/elizaveta.yurusheva

Також Скічко - колишній народний депутат IX скликання від "Партії слуга народу". До політичної кар'єри активно розвивав телевізійну: починав з телеканалу OTV, де був ведучим. Пізніше став ведучим шоу "Підйом" на "Новому каналі" (у період з 2012 по 2013-й рік). У 2015-му був ведучим програми "Співай як зірка" на каналі "Україна". Крім того, Олександр був одним із ведучих пісенного конкурсу "Євробачення-2017", яке тоді приходило у Києві.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня