Лайм

Приховує народження дитини: журналістка розповіла, що зараз з Вікторією Смеюхою з "НеАнгелів"

У минулому зірка заявляла, що має щасливі стосунки

Колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха стала мамою. Таку інформацію повідомила журналістка Аліна Доротюк, про що їй стало відомо з близького оточення.

Про це інтерв'юерка розповіла детальніше в рамках програми "Люкс ФМ". Зокрема, вона поділилася, що на даний момент виконавиця живе у Італії, де і виховує дитину. Також Доротюк не стала приховувати, що Смеюха перестала їй відповідати в особистому листуванні.

Читайте також: Народилася раніше: Лілія Ребрик розповіла, як пройшли пологи та чи був присутній її чоловік.

Вікторія СмеюхаФото: instagram.com/vikanablack

"Вона не в Росії. Наскільки мені відомо з близького оточення, що вона в Італії. Ба більше, мені сказали, що це стовідсоткова інформація, що вона народила дитину. Не знаю, чи вийшла заміж. Вона спочатку мені відповідала, а потім взагалі припинила", - сказала Аліна.

Про те, що зірка стала мамою, раніше заявляв і ведучий Слава Дьомін. Він також підтверджував інформацію щодо того, що українка живе в Європі, а також говорив, що "її особисте щастя вже принесло свої плоди":

"Кажуть, що Вікторія вже давно живе в Італії і у неї стосунки, які принесли плоди щастя".

У січні 2022-го року відома українка не приховувала, що "щаслива у коханні, від якого їй хотілося кричати на весь світ". Крім того, вона натякала, що отримала від свого обранця цікаву пропозицію.

"Я щаслива і задихаюся від кохання! Хочеться кричати на весь СВІТ від емоцій, що переповнюють мене… Як я можу сказати ні, звичайно [так]. Моє січневе літо на Мальдівах, після пристрастей по-італійськи - це небесний дар чи провидіння?! Нарешті ти знайшов мене, хоча ми завжди були так близько і в усіх на очах. Мені б мовчати, але тепер я нічого не боюся, тому що разом ми сила", - писала артистка в одній із публікацій.

Читайте на тему: Ці речі травмують: Наталія Могилевська розповіла, чого не допускає у вихованні доньок.

раніше співачка зізнавалася, що щаслива у стосункахФото: instagram.com/vikanablack

В минулому Смеюха зустрічалася із каскадером Іваном Стрижаковим. У 2016 році вони збиралися одружитися, проте розсталися. У 2021 році зірка зізналася, що пішла від колишнього, оскільки він зрадив її із прихильницею.

Нагадаємо, Смеюха після початку повномасштабної російсько-української війни практично перестала вести соціальні мережі. У своєму блозі вона зробила кілька дописів, зазначивши, що "ненавидить війну, яка забирає життя", а також повідомляючи, що знаходиться у столиці - про це вона писала на самому початку великої війни.

Батьки Вікторії мешкають в Італії, про що свідчать їхні фото у соцмережах. Тим часом сестра виконавиці Уляна живе у Польщі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня