Лайм

Можуть бути великі проблеми: Володимир Дантес розповів, чому не можна викидати розбитий телефон

На щастя, історія мала щасливий кінець

Володимир Дантес, якого визнали найкращим поп-артистом 2023 року, розповів про неприємну ситуацію у своєму житті. Він поділився історією, пов'язаною із шахрайськими діями через старий телефон, якого він невдало позбувся. Співак попередив українців, щоб вони не повторювали його помилок.

"Хочу розповісти вам історію, яка сталася зі мною 20 січня на Київському вокзалі. Я передавав Даші документи, і в цей момент в мене почали списуватися гроші з карток, дуже багато", - зазначив артист в Instagram-stories.

Читайте також: Його могли вбити: Злата Огнєвіч розповіла про шахрая, який ошукав зірок на 10 млн гривень.

Володимир ДантесФото: instagram.com/volodymyrdantes

"Фішка була в тому, що хтось із моїх карток у Барселоні щось купував. Я заблокував картки, написав у підтримку банку і розповів про свою проблему", - поділився він. Проблема виявилася в тому, що рік-півтора тому, знаходячись за кордоном, Володимир викинув розбитий телефон, після чого пристрій знайшли і відновили, отримавши таким чином доступ до карток.

чому виявилася велика проблема? Ми з Льошею (Олексій Дурнєв) були в турі у Польщі, і в мене розбився телефон, - каже Дантес. - Я якось ледь-ледь зміг перенести дані на новий, а той просто викинув. Як з'ясувалося, цього робити не можна, бо його хтось знайшов. Минув рік чи півтора, хтось якось відновив доступ і почав у Барселоні щось купувати із моїх карток".

Музикант додав, що на даний момент, через три місяці після шахрайських дій із банком, йому нарешті повернули списані кошти. Він подякував співробітникам банку, які весь час займалися цією справою та здивували його приємним результатом: "Минуло три місяці. Банк весь час займався цією справою карток, з яких знімалися гроші, адже це була афера. Писали, якісь там суди були… І сьогодні повернулися назад всі ці гроші".

Читайте на тему: Алла Мазур стала жертвою інтернет-шахраїв і розповіла українцям, як уберегтися.

музикант пояснив, чому не варто викидати зламаний телефонФото: instagram.com/volodymyrdantes

Нагадаємо, Володимир Дантес - український співак, телеведучий та колишній учасник гурту "ДІО.Фільми", який розпався у 2015 році. Після цього був розпочав сольну кар'єру під псевдонімом Dantes.

У період з 2015 по 2022 рік був у шлюбі з артисткою Надією Дорофєєвою. Після розлучення почав зустрічатися із Дашею Кацуріною, колишньою дружиною ресторатора Міші Кацуріна, до якого пішла Дорофеєва. Раніше сім'ї дружили та їздили разом на відпочинок.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня