Лайм

Співачка Юлія Юріна, яка намагається отримати паспорт України, розплакалася через батьків в РФ

Уродженка Анапи вже 12 років живе в Україні

Юлія Юріна – співачка родом із Анапи, яка живе в Україні вже 12 років. Через рік у неї закінчується термін дії російських документів, на основі яких вона знаходиться в країні, тому Юріна всіма силами намагається домогтися зміни громадянства та отримати український паспорт.

Читайте також: Юлія Юріна розповіла, чи загрожує їй депортація до Росії, якщо вона не отримає паспорт України.

Юлія Юрина Фото: https://www.instagram.com/yurina_yuyu/

Юріна займає проукраїнську позицію ще з 2014 року, а після початку повномасштабної війни активно підтримує ЗСУ. При цьому в Росії живуть батьки співачки, і в інтерв'ю "Суспільне Культура" вона розповіла про їхні складні стосунки.

"Розрив із рідними досі дається непросто. Іноді бувають дні, коли я вирішую зателефонувати батькам і просто запитати, як вони, бо я їх з 2019 року не бачила. Вони старіють, я дуже часто замислююся, що робити, якщо вони помруть, адже я не зможу до них поїхати. І я їм дзвоню, - сказала Юрина крізь сльози. - Коли я їм дзвоню, ми просто говоримо на підвищених тонах, сваримося".

Фото: скріншот "Суспільне Культура"

За словами виконавиці, вона ділилася з рідними фотографіями, відео та історіями зі своїх поїздок деоккупованими селами України, показувала розбомблені церкви, де ховалися російські загарбники, загиблих людей і тварин. На жаль, батьки Юлії не вірять її словам, керуючись російською пропагандою з ТБ.

"Все, що я їм розповідаю і показую, нівелюється тим, що пропонує їм російська пропаганда. Вони не вірять усьому, що я їм говорю. Це дуже складно. У мене немає відчуття, що вони люблять мене як дочку. Є відчуття, що вони просто намагаються висловити своє невдоволення життям через мене. Ніби я винна в цій війні. І всі мої докази, все, що я роблю, для них неправильно, - розповіла Юріна. - Востаннє, коли мені дзвонили батьки, був величезний скандал, тому що на своєму відео з концерту я сказала, що Росія йде на**й. Це єдиний висновок з того, що мені кажуть батьки".

Читайте також: Юлія Юріна розповіла, як її принижували через вагу на "Голосі країни" та Нацвідборі на "Євробачення".

Фото: скріншот "Суспільне Культура"

Артистка додала, що не може поїхати до Росії, якщо з батьками щось трапиться, оскільки їй загрожує ув'язнення. Вона вважає себе українкою, а нещодавно під час скандальної розмови з батьком дізналася, що її прадід був родом із Дніпра.

"Я не можу туди приїхати, мене посадять років на 20, а то й більше. Вся моя діяльність, навіть це інтерв'ю, – я вже наговорила не кілька статей, якщо туди приїду", – каже вона.

Юлія Юріна приїхала до України з Краснодарського краю у віці 18 років. Вона навчалася на кафедрі українського фольклору у Київському національному університеті культури та мистецтв, їздила у фольклорні експедиції. У 2015 році вийшла заміж за українського сценариста Влада Байдуна.

Всеукраїнська популярність прийшла до Юріної після шоу "Голос країни", де наставник Іван Дорн об'єднав її з ще одним учасником проекту, музикантом Стасом Корольовим. Вони продовжили виступати у гурті YUKO, який об'єднав елементи народної пісні та електронної музики. У 2019 році гурт YUKO брав участь у Нацвідборі на "Євробачення" і посів у фіналі 5 місце з піснею "Галина гуляла". У 2020 році колектив розпався, і зараз Юріна та Корольов виступають сольно.

Дізнайтеся також, куди зник Іван Дорн і що він говорить про Україну на третій рік повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя