Лайм

Наш Всесвіт: дружина Віталія Козловського показала зворушливе фото з новонародженим сином

Пара насолоджується щасливими митями батьківства

Днями Віталій Козловський підтвердив, що вперше став батьком, і тепер його обраниця Юлія Бакуменко оприлюднила фото із новонародженим сином. У мережі вона виклала знімок, на якому показала крихітну ручку малюка.

"Наш Всесвіт! Подія, яка змінила все життя. Ми стали батьками", - написала жінка на своїй сторінці в Instagram. У коментарях колеги та шанувальники артиста вітають його із радісною подією та бажають дитині довгих щасливих років життя.

Читайте також: Козловський зізнався, ким працює після переведення з Нацгвардії до військового оркестру.

Юлія Бакуменко показала зворушливе фото з малюкомФото: instagram.com/yuliabakumenko

У інтерв'ю Раміні Есхакзай Козловський розповів, що був присутній на пологах. Він не приховує, що спершу був не в захваті від цієї ідеї, проте після того як все сталося, змінив свою думку, і зрозумів, що помилявся.

"Юля завжди казала, що хоче, щоб я був на пологах. Хоч я в дитинстві не раз приймав пологи у кішки, але це ж зовсім інша справа. Боявся, що побачу щось таке, що вплине на наші сексуальні відносини. Юля наполягала, я скажу, і це буде меседжем всім чоловікам, які вагаються, чи бути на пологах.

Я сьогодні безмірно кохаю дружину, і дуже вдячний за те, що їй довелося пройти і прошу вибачити, що був десь егоїстичним, пишаюся своєю дружиною, що вона цьому світу подарувала такого красивого, доброго і, сподіваюся, талановитого хлопчика. Мені важливо було бути на цих пологах і на власні очі побачити цей процес", - висловлювався на рахунок цього музикант.

скриншот з інтерв'юФото: YouTube

Окрім того, співак-військовослужбовець ділився, якою була його перша зустріч із сином та які емоції в нього викликало народження первістка:

"Ми були вдома, цілий день Юля казала, що у неї крутить поперек, ввечері пішла у ванну. Від початку війни я приймаю снодійне. Тож я прийняв його, відчиняються двері, Юля каже - води відійшли. Я пішов у душ, облився холодною водою, ми поїхали в лікарню, а ближче до ранку почалися пологи. Я тримав Юлю за спину, разом з нею тужився, і це давало результати і на енергетичному рівні відчував, що їй стає легше. За дві години, коли з'явилася голова, я сказав: "Юля,у нього теж чорне волосся, як у мене". Мене покликали перерізати пуповину, у мене був мандраж".

Читайте на тему: Раміна натякнула, що після розставання з нареченим знайшла нове кохання.

фото з пологовогоФото: скриншот

Наостанок щасливий батько зізнався, що якщо раніше жив сценою та музикою, то тепер прагне створювати творчість, яка буде натхненна маленьким Оскаром.

"Пам'ятаю це відчуття, потім мені його поклали на груди, і ти не віриш, в те, що відбувається, в житті було так багато емоційних речей, і вже не розумієш, де реальність, а де ні, це було нереально. Тільки ввечері, коли їхав з дому з речами в клініку, мене прорвало на сльози, які не закінчувалися до мого приїзду в пологовий, - відверто сказав знаменитість. - Я зрозумів, що найщасливіша людина у світі, тому що маю змогу бути живим, здоровим та відчути нове життя. Це велике чудо, щастя. Я зараз живу цим - простими речами. Я раніше жив сценою - була головніша за всіх музика. Тепер, якщо робити цю музику, тільки натхненну синочком".

Віталій Козловський зі своєю дружиною Юлією Бакуменко та сином ОскаромФото: скриншот

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня