Лайм

Куди зник Антон Копитін - переможець шоу "Голос країни", якому Тіна Кароль подарувала квартиру

Співак виїхав з України після початку повномасштабної війни

У 5 сезоні "Голос країни" (2015) співачка TAYANNA дійшла до фіналу під наставництвом Потапа, але поступилася Антону Копитіну з команди Тіни Кароль. Сьогодні TAYANNA продовжує музичну кар'єру і залишається в центрі уваги, але що сталося з переможцем проекту? Розповідаємо, де зараз Антон Копитін і чим він займається.

Читайте також: Що зараз із Павлом Табаковим - переможцем шоу "Голос країни" та зіркою проекту "Шанс".

Фото: https://www.instagram.com/antonkopytin_singer/

У 2015 році, коли Антон Копитін прийшов на "Голос країни", його представили себе як переселенця з Донецька, який утік від війни разом із дружиною та двома дітьми, оселився під Києвом і змушений був заробляти на життя випадковими підробітками.

"У Донецьку ми прожили 6 років, нажили 2 дітей, змогли купити будинок і машину. Я працював конферансьє у філармонії. Критичною точкою стало, коли ввечері величезна кількість народу пройшла повз будинок з усілякими підручними інструментами. Це було жахливо і відіграло вирішальну роль, щоб нам зібрати речі та виїхати. На даний момент ми живемо під Києвом, а я не втрачаю можливості, щоби якось заробити", - казав Копитін в інтерв'ю для проекту.

В інтерв'ю "Фактам" Копитін розповідав, що його батько - корінний донеччанин, дитинство його пройшло під Волновахою, а в Донецьку він мав затишний будинок, колектив та концертну програму, з якою успішно виступав. Пізніше, однак, з'ясувалося, що Копитін родом із Чернігова. Про це він сам розповів у інтерв'ю 2019 року "Українському радіо".

"Настав час розвіювати міфи, створені інтернетом. Тому що іноді я читаю про себе такі цікаві речі, ніби народився в Донецьку і працював конферансьє в Донецькій філармонії... По-перше, я народився в Чернігові і працював у Чернігівській філармонії, - заявив він. - Але мені приємно. Де б я не був, мені кажуть, що я свій. Якщо я в Маріуполі - мені кажуть, що я маріуполець, якщо в Донецьку - що я з Донецька, якщо в Чернігові - я з Чернігова. І ось нарешті я зараз у Києві, і завдяки Тіні Кароль я вже маю статус киянина".

Читайте також: Де зараз Марія Квітка, яка перемогла на шоу "Голос країни-2022" із піснею на слова Тараса Шевченка.

У 2016 році Копитін показував, як облаштував подаровану Тіною Кароль квартиру Фото: ТСН

Тіна Кароль, яка була наставницею Копитіна і привела його до перемоги, дійсно подарувала йому однокімнатну квартиру у Києві. Там співак планував жити разом із сім'єю - дружиною та трьома дітьми.

"Цілком переповнені щастям і вдячністю у своїй квартирі! Тіна, величезне спасибі та низький уклін вам за цей неймовірний подарунок!" – дякував наставниці співак.

Незважаючи на щедрий жест Кароль, в інтерв'ю Антон наголошував, що перемога у "Голос країни-5" не дала йому багато можливостей для розвитку кар'єри. Головним призом став контракт із телеканалом, але Копитін не був упевнений, що його вдасться підписати на взаємовигідних умовах. Пізніше він все ж записав подаровану Кароль пісню "Відповідь" і зняв кліп за допомогою команди ТСН.

Після "Голосу" Копитін гастролював в Україні та за кордоном. Хоча пробитися в перший ешалон шоу-бізнесу не вийшло, він успішно виступав із мюзиклом "Нотр-Дам Де Парі", де співав разом з Арсеном Мірзояном та Аркадієм Войтюком, давав концерти з Національним оркестром ЗСУ, був запрошеним вокалістом у музичному бенді шоу зі зірками".

Читайте також: Де зараз колишній футболіст та співак Ігор Грохоцький, який переміг на шоу "Голос країни".

Коли почалося повномасштабне вторгнення РФ в Україну, Антон Копитін із дружиною вже були батьками трьох дітей – 11-річного Марка, 8-річної Єви та 7-річного Філіпа. Це дозволило співаку виїхати із країни 26 лютого 2022 року. Артист попрямував до США, - до міста Сіетл, де виступав і до повномасштабної війни у християнських громадах. В інтерв'ю місцевому виданню The Seattle Times розповів про свій досвід біженства.

Видання The Seattle Times показало, як жив Антон Копитін із сім'єю після переїзду до США Фото: Daniel Kim / The Seattle Times

Виявилося, що у Антона та його дружини Ольги вже були діючі американські візи. Вони виїхали до Польщі, у посольстві США у Кракові змогли отримати туристичні візи для своїх дітей, сіли на рейс до Амстердама, а потім вирушили до Сіетлу. Копитин також згадав, що мати його дружини Ольги залишилася у Маріуполі і не могла залишити окуповану Росією територію без паспорта.

Невідомо, чи вдалося тещі Антона Копитіна врятуватися з окупованого та зруйнованого міста: відтоді співак не виходив на зв'язок із публікою і не давав інтерв'ю. Про його діяльність у США після переїзду також нічого не відомо.

Фото: Фото: https://www.instagram.com/antonkopytin_singer/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня

Воював з початку повномасштабного: Сергій Танчинець повідомив про загибель на фронті брата

На війні загинув Дмитро Чендей - брат фронтмена гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця